Forumet - orkar inte med henne

orkar inte med henne

2928 1 21

Jag har under dessa två sista terminen stört mig på en kärring till lärare, hon är inte min mentor utan jag har henne endast i ett ämne. I början gjorde jag inte en sån stor grej av det,  men ju mer tiden gått desto mer fylls ilskan inom mig. Det var jag och endast två andra från klassen som har detta ämne,  men den ena hoppa av skolan men vi alla tre stör och störde oss på henne. Så nu är det bara jag och en annan kompis som har henne. Varje gång hon pratar, ställer en fråga eller vad fan som helst så måste hon alltid ta mig som ett exempel. Hon rör alltid min rygg eller min axel, och jag har märkt att varje gång hon tar på mig är hon hårdhänt, hon håller dessutom kvar handen och kollar på mig och skrattar och ler med sitt falska leende och även skratt. 

En gång skulle vi testa stomipåse hur man klipper och så, jag behövde en sax men hitta aldrig och sen såg jag att hon hade den i handen och jag bara "men duuuh där ären juuu, jag har ju letat efter saxen!!" Och jag skulle ta den ifrån henne, och hon höll i den, hårt och log och sen släppte hon kanske efter 2-3 sekunder. 

Igår när vi hade lektion så babbla hon om kommunikation med äldre osv, och vi alla tre förde en diskussion liksom bara allmänt. Så kommer hon och sätter sig bredvid mig, så nära att jag kände hennes andedräkt, verkligen ovanligt nära. Jag hatar ögonkontakt så jag bara undvek och kollade någon annanstans och kollade på henne lite då och då, nickade och hade handen för munnen och höll på med håret på grund av nervositet och att jag kunde inte sitta still. Sen tog hon upp alla dessa saker "om man pratar med en person och märker att den kanske håller på med håret, undviker ögonkontakt bara sysselsätter sig med något dä vet man att den är ointresserad av att lyssna" och sen "tycker du jag sitter för nära dig?" Jag bara var tyst och sa "ne" för vill inte vara otrevlig. Jag kände mig kränkt när hon tog upp just det som jag gjorde. 

Sen så strök hon min arm med sina jävla händer. Jag höll på att få spel, jag har seriöst sån lust att strypa henne varje gång. 

Jag vill att hon ska sluta ta på mig, för jag har aldrig sett henne ta på någon annan. Men det går så jävla bra i skolan nu, med betyg och allt och det här är ett av ämnerna som det går riktigt bra för mig. Jag försker verkligen att bita ihop , det är trots allt inte så mycket kvar, men Om jag blir otrevlig, om jag någonsin får ut allt min ilska på henne kan det påverka ens betyg då? Om man bråkar med en lärare alltså? Eller om jag pratar med min mentor och säger att jag stör mig på denna människa så mycket att jag har lust att döda henne? 

Spana också in:


HopeLess:   Om jag blir otrevlig, om jag någonsin får ut allt min ilska på henne kan det påverka ens betyg då? Om man bråkar med en lärare alltså? Eller om jag pratar med min mentor och säger att jag stör mig på denna människa så mycket att jag har lust att döda henne?   
kanske, men det får inte påverka ens betyg. tycker iaf du ska ta upp det med din mentor. men 1 tips, säg inte att du vill döda henne.

schim: Så fråga om ni ska gö det efter lektion.  Rigga upp en kamera så om hon säger att ni ska gö det så fåru porr + bevis som gör att hon inte får va kvar
Ja vill ej ligga. Ni är ba oseriösa and its not fun.

Blivande_japan:
kanske, men det får inte påverka ens betyg. tycker iaf du ska ta upp det med din mentor. men 1 tips, säg inte att du vill döda henne.
Ja jag ska göra det. Hon går ändå i pension efter sommaren. 

oats: vlken obehaglig person. om du inte vill ta upp det med rektor, kan du ju prata om det med en lärare som är okej, läraren kan sedan ta det upp med rektorn
Ja hon är obehaglig och otrevlig. En kille i min klass bråkade med henne häromdagen,  hon fick damp och skrek verkligen och sa "amen gåååå dåååå" sen skulle jag gå kolla vad som hände och frågade honom "vaaa hände?" Han ba "ja vet inte hon flippa för ingenting,  skiter i henne fan" och jag höll på att dööö av garv. Ja som sagt hon är otrevlig också.