Aviseringar
Rensa alla

Orkar inte med skolan!!


Ämnesstartare

Började gymnasiet förra året men hoppade av efter en vecka och praktiserade istället. Kände att jag inte passade in och hur mycket jag än försökte så var folk bara elaka mot mig? Jag hade inte äns gjort något. Nu i år så tänkte jag försöka igen, har varit jätteglad över det här, programmet och skolan passar verkligen mig! Första dagen gick jättebra, alla var lika nervösa som jag och var jättetrevliga. Men nu andra dagen så vet jag verkligen inte vad som hände. Alla hade helt plötlsigt skapat grupper, en killgrupp, en tjejgrupp och sen vi som inte "passade in". Från att vara jättetrevliga och varit lika nervösa som jag till att viska om en och skratta när man gick där själv. Försökte prata med en annan tjej som dem också hade varit taskiga mot men vart bara så jävla ledsen så åkte hem istället. Har haft mycket problem med mobbning i högstadiet och trodde verkligen allt skulle bli bättre nu. Funderar på att börja jobba istället och sen gå på Komvux, då är folk iallfall vuxna och inte lika elaka. Vet att min mamma kommer att bli ledsen över om jag hoppar av IGEN, men jag mår verkligen dåligt och det här är bara andra dagen. Känns som högstadiet all over again.


   
Citera

ENLIGT MIN ERFARENHET ÄR DE DÄR GRUPPERINGARNA BARA TILLFÄLLIGA, HAMNADE OCKSÅ I SLASKEN I BÖRJAN MEN HADE EN UNDERBAR KLASS SEDAN


   
SvaraCitera

Försök att se det som övergående och bara strunta i folk som beter sig illa om du inte känner för att öppet konfrontera dem någon gång.


   
SvaraCitera

Tycker inte du ska känna så efter två dagar i skolan. Jag hade inte heller några vänner efter andra dagen på gymnasiet. Dessutom kan vuxna människor vara precis lika elaka som unga.


   
SvaraCitera

försök ta hjälp av någon och härda ut. med din historik borde du erbjudas stöttning för att "komma tillbaka" till skolan, sånt är jättesvårt. för att få den stöttningen behöver du prata med någon vuxen på skolan och berätta hur duhaft det innan så de vet att du behöver hjälp. gör ditt bästa, det är allt du kan göra. ta hjälp om det känns som att du ska gå sönder, kram!


   
SvaraCitera

EmmaEminem: Funderar på att börja jobba istället

Har du verkligen den möjligheten så tycker jag att du skall ta den illa kvickt!! =)


   
SvaraCitera

testa att plugga på distans.


   
SvaraCitera