Forumet - Oroad om min snopp storlek

Oroad om min snopp storlek

2238 0 7
Hej. Jag är rädd om min snopp längd. Den är 8 cm med stånd och 3 utan. Jag är rädd att den aldrig kommer växa till en normal storlek. + att jag är 16 nu och många andra i min ålder har 12+ cm. Är detta något att oroa mig om eller måste jag bara vänta. jag tänker ganska starkt inom detta ämnet och vill gärna veta. Får ofta lite panik när jag tänker att den aldrig kommer växa mer.

Josk2: Hej! Oroa dig inte, penisen växer tills du är i 20års åldern. Jag hade en penis på 10cm med stånd när jag var 15 och 9cm slak. När jag var 21år hade den vuxit till 19.5cm med stånd och 14cm vid slakt tillstånd. En stor och grov penis kan även ge problem vid samlag då många tjejer kan få ont.
mvh Dennis

Spana också in:


Josk2: Hej. Jag är rädd om min snopp längd. Den är 8 cm med stånd och 3 utan. Jag är rädd att den aldrig kommer växa till en normal storlek. + att jag är 16 nu och många andra i min ålder har 12+ cm. Är detta något att oroa mig om eller måste jag bara vänta. jag tänker ganska starkt inom detta ämnet och vill gärna veta. Får ofta lite panik när jag tänker att den aldrig kommer växa mer.
Jag är 13 och min snopp är 7 vid slak och 16 vid stånd