Forumet - Orolig

Orolig

567 0 25
Nu är det såhär.. Jag har rökt på en gång och sen testade jag igen..
Den här gången var det grönt
Och först kände jag mig jätte chill, men sen kändes det jättekonstigt inte alls så det har känts innan eller som man har hört.
Så jag började skaka inifrån o svettades o fick panik, även slog hjärtat jättesnabbt.
har hallucinerat lite med, sett massa saker.
Är det här normalt? Jag vågar nog inte testa det igen dock. Haft ångest på hög nivå förut, men det här slog det.
Jag röker knappt annars alltså vanliga cigaretter.
Kan det bero på det, hade heller inte ätit alls bra på 2 dagar.

Tack i förhand / Jackie
Hade blivit jätteimponerad om jag började hallucinera på röka. [blush]

Har du lidit av svår ångest tidigare är det kanske inte jättebra att syssla med psykedelia (alternativt jättebra om du använder det rätt), men att du sneade ur är inget att oroa sig över. Personligen har det aldrig hänt, men det kan folk tydligen lyckas göra. [y] Är du nervös och blir skrämd är det lätt att hamna i ganska negativa tankegångar och må dåligt när man är påverkad. Nästa gång är det nog mer njutbart.

Spana också in:

Det kan ha varit en ren placebo-effekt.

Men i övrigt så är droger ibland väldigt individuellt hur man upplever eller skadas av det. Mitt tips är att du antingen testar igen under kontrollerade omständigheter (så du inte råkar göra något tokigt) eller att du lägger ner med skiten. Finns gott om mer ofarliga droger om du nu måste droga dig.

Slutligen så är det aldrig bra att inte äta på 2 dagar. Droger eller ej.
mitt hjärta brukar slå fortare av cannabis, jag kan förstå att det är en källa till oro ifall man inte är van vid det (jag blev rätt konfunderad till en början då ingen av de jag rökte med upplevde samma sak).

sen har jag även råkat ut för att jag har upplevt ruset som direkt obehagligt, att allt har snurrat och att jag har mått illa, men det är främst när jag har rökt för mycket för snabbt i kombination med att jag inte har ätit på länge eller har varit väldigt påverkad av alkohol.

ifall du tar det lugnt, röker lite i taget och kommer ihåg att det du upplever är inte farligt, även om det kanske känns obehagligt, så tror jag att det går bättre.
Men det är ju såhär.. En polare te mig hade rökt det dagen innan mig o han berättade senare att det hade hänt likadant för honom som de hände med mig.. har inte berättat allt som hände, kanske lika bra men det var det värsta ja har varit med om, jag nojjade för verkligen allt. Såg as hemska saker så kändes det som ja höll på att dö flera gånger. Vilket gjorde att ja hetsa upp mig ännu mer o visste inte vart ja skulle ta vägen..
Hallucinera är inget o sträva efter, det kan bli så jävla hemskt, jag har lite ånfest än efter vad som har hänt, rätt förvånad att ja ens klarade mig känns det nästan som.
Tror fortfarande det kan ha varit fel på det vi rökte pga 4 personer mådde inte alls bra, 3 av oss fick panik o skakade o allt.. det är nog itne så normalt att ALLA gör det.?

Jag har haft ångest innan, till o från. Haft även panikångest 2 gånger under mitt liv, ingen höjdare alls. Och när jag testade o röka så tänkte ja inte så långt för mådde jättebra o så, sen bara slog det över...

Är det ens någon ide och testa asså om man redan har ångest o så till och från ?
O gräset kan väl vara besprutat med något skit när det nu blev som det blev. Dock kom ingen till så stor skada.. Nog mest jag som mår sämst tror ja..
Jobbigaste delen är med att ja hade börjat få upp självförtroendet som låg på botten o sen testar jag det här. liksom känner mig bara som världens sämsta person igen vilket ja inte alls föredrar:P
Jackstar:

En polare te mig hade rökt det dagen innan mig o han berättade senare att det hade hänt likadant för honom som de hände med mig..


Det var antagligen helt enkelt av en starkare sort.

Jackstar:

O gräset kan väl vara besprutat med något skit när det nu blev som det blev.


Om gräset är besprutat så är det inte med någonting som ger sådana där reaktioner, utan med glassplitter och sånt för att höja vikten. Det är farligt för lungorna, men det ger inte någon speciell reaktion i rus.

Jackstar:

Är det ens någon ide och testa asså om man redan har ångest o så till och från ?


Om du har psykiska problem bör du inte ta några droger, så klart.
Jackstar:

Okej! tack för alla svaaren


Föresten kom jag på att det skulle kunna vara utblandat med någon syntetisk cannabinoid vilka kan ge sådana otäcka reaktioner du beskriver... nu vet jag inte varför man skulle vilja göra det.
Är du och dina vänner säkra på att det var riktigt gräs ni rökte och inte någon slags örtblandning? Vet dina vänner/du hur det ska lukta? Var det hela buds (googla så ser du hur sådana ser ut om du inte vet) i påsen eller var det söndersmulat?
Att bespruta riktigt gräs med sådant verkar bara snurrigt, men att lura folk att man säljer cannabis när man egentligen säljer någonting annat som man fått tag på eller gjort själv billigare är väl inte heeelt otroligt.
Iofs skulle man även kunna ta de icke rusgivande växtdelarna och bespruta dessa för att sedan slamsa de i småbitar så det inte går att identifiera vad det är för delar. Jag antar att även de andra växtdelarna luktar cannabis. Jag vet inte hur mycket man ekonomiskt tjänar på att göra på det viset och jag har aldrig hört talas om någonting sånt. Men det borde väl vara teoretiskt möjligt.


Jackstar:

Tror fortfarande det kan ha varit fel på det vi rökte pga 4 personer mådde inte alls bra, 3 av oss fick panik o skakade o allt.. det är nog itne så normalt att ALLA gör det.?


Läste nämligen inte denna mening [blush]
Det har gått nu över ett dygn sen ja tog skiten o känner mig inte helt normal än :S asså typ känner mig nervös o lite skakis, kan det bero på att ja vart så rädd igår att den känslan sitter kvar fast ja inte har tagit något eller så. För det kan väl inte sitta i fortfarande?
har verkligen inga erfarenheter direkt om sånthär...
Jag vet inget om vad det var vi rökte.. Dom hade köpt det av någon ny som vi fick reda på senare att det var.. Så jag vet faktiskt inte..
Såg inte påsen i huvudtaget, så kan inte säga något. Men asså känner själv fast med så liten erfarenhet att det är något som inte stämde med det.
Och om det nu skulle va spice eller något tror ja inte dirket man skulle reagera såhär[crazy]
Känner mig nervös/orolig hela tiden, vet inte varför.. Och som sagt gått över ett dygn nu.. Men vet inte om det är för att som sagt ja vart så rädd igår så den där rädslan sitter i fortfarande?
Fick för mig massa konstiga saker.. när ja skulle lägga mig i sängen såg det ut som en tant gick mot mig asså ondskefullt låter kanske löjligt men ja hade panik, sen kändes det som någon förföljde mig..
Var en person som vi rökte med som kändes typ aggresiv o fick för mig att han var hotfull..
senare på natten svettades ja jättemycket o kändes som ja skulle dö, fick för mig att tänderna skulle åka ur munnen asså var så sjuka saker,nojjade för allt..!
Men haha kommer aldrig våga testa något såntdär igen för det gick för jävla långt..
tror inte det är något farligt, för då skulle det nog kännas värre. Är nog bara jag som är nojjig över att det blev såhär.. Gått o tänkt på det hela dagen.. Så kan vara att ja bara blir nervös av som hänt.. Mår inte dirket dåligt.. Sover ju helt okej nu, och inga panikattacker asså inget sånt. Bara lite orolig o blir små skakis ibland när jag tänker på igår!
men går ju inte o skakar hela tiden så..
Kan även berätta det här.. att jag får typ smått ångest för ja ens testa det så tror det är df ja e orolig o så pga min ångest.. låg o tänkte igår vafan jag hade testat de för.. Så farligt tror ja absolut inte de e så ja behöver åka in... har ju ingen direkt panik.. Bara det att ja blir så arg/besviken på mig själv...