Forumet - Orolig 12 åring med kuk-piercing

Orolig 12 åring med kuk-piercing

5502 1 18
Tja, jag är 12 och har ett litet dilemma... jag piercade nyss kuken i smyg. (Med en nål, hemma) och är jätte nöjd med min nya penis-look. Men det är så att jag misstänker att det är olagligt. Men samtidigt vill jag ha kvar den för jag älskar min kuk och vill att den ska vara så snygg som möjligt + att det är skönare att runka med den på. Vad ska jag göra?
Pierca kuken själv vid 12 års ålder?

Fy fan tänk om du ångrar dig senare, var detta verkligen ett smart val? Jag ser bara negativa konsekvenser av detta, tex kan du få en infektion eller så växer kuken på ett konstigt sätt eftersom att du fortfarande är i puberteten...

Det är ju din kropp men enligt min åsikt kanske du skulle väntat några år och fått piercingen gjord av ett proffs.
Det är inte olagligt för dig att ha en piercing, men det finns en anledning till varför man bör göra det hos proffs istället för hemma. Du kan få infektioner och skador på penisen som kan påverka dig resten av ditt liv. Vänd dig till en läkare och/eller en piercingstudio för att få tips och råd om skötsel och hantering, omedelbums.

Spana också in:


Trevlig-Snubbe:
Som? Vad exakt finns det att pierca och tatuera sig till extremen? Nu menar jag alltså på riktigt att pierca och tatuera sig till extremen när man typ ändrar färg på ögonen, opererar in horn i pannan täcker all hud med tatueringar har en ring i kinden så det blir ett öppet hål osv. Vad för fördelar finns det med det exakt?
Det var ju inte det det handlade om. Du reagera först för att han satte en piercing i sitt könsorgan som ger ökad njutning och det var det jag svarar på. Att du sen drar in extremister som gör det för att de vill se ut så, för att många piercingar ger stimulans, eller som mina töjda öron - att jag alltid har en penna med mig. Fördelen är att man få vara precis som man vill och piercingar är härliga och sexy AF

Berit:
Det var ju inte det det handlade om. Du reagera först för att han satte en piercing i sitt könsorgan som ger ökad njutning och det var det jag svarar på. Att du sen drar in extremister som gör det för att de vill se ut så, för att många piercingar ger stimulans, eller som mina töjda öron - att jag alltid har en penna med mig. Fördelen är att man få vara precis som man vill och piercingar är härliga och sexy AF
Okej då missförstod jag dig bara då du citerade allt jag sa, inte specifikt vad du menade. Ja om det är så att den kan ge större njutning att pierca sitt könsorgan ja då är det ju inte helt dumt.
Man tycker olika om piercing, jag tycker inte att det är sexy AF, men någon ring i näsan, öronen är väl okej men inte i munnen eller i läpparna enligt mig. Tur att folk är olika, annars hade mänskligheten inte kommit långt.

Berit: Det var ju inte det det handlade om. Du reagera först för att han satte en piercing i sitt könsorgan som ger ökad njutning och det var det jag svarar på.
Finns det några bevis eller belägg för att piercingar i kuken eller fittläpparna ger ökad njutning? Jag har alltid trott att det har varit ett bevis för att man vill utmärka sig och skilja sig från den stora massan.

Berit: ...för att många piercingar ger stimulans,
Stimulans? Förklara mer ingående!

Berit: eller som mina töjda öron - att jag alltid har en penna med mig.
???  Skeptisk ... Rullar ögonen

Berit: Fördelen är att man få vara precis som man vill och piercingar är härliga och sexy AF
Att man får vara som man själv vill köper jag. Men vem är piercingar "härliga och sexy" för? För bäraren eller är det något du tror att omgivningen tycker?

Själv har jag nöjt mig med guldringar i öronen.  Mycket glad

time: Haha förlåt nu, men du tror inte att, om man skulle göra något med sitt utseende för att sticka ut från den stora massan, så skulle man göra något som den stora massan faktiskt kunde se? Blink
Självfallet! Men samtidigt... om man som kille tar på sig en snygg skjorta eller som tjej tar på sig en snygg klänning så gör man kanske det BÅDE för sin egen skull och för omgivningens skull.

Vad beträffar väldigt diskreta både piercingar och tatueringar så gör man säkerligen mycket för sitt eget välbefinnande men minst lika mycket just för att man vill sticka ut och utmärka sig i mängden. Nu är ju TS bara 12 år (om nu verkligen åldern är sann med tanke på hans två andra trådar) så då är det ju inte aktuellt att han piercat kuken för att imponera på brudarna på rockklubben som han knullar runt med. Men hade han varit 10 år äldre så hade det ju kunnat ligga nära till hands att man trott det. Jag vet själv hur snacket går bland brudarna på många klubbar. Det är lättare att få reda på genom brudarna vilka killar som har extrema tatueringar på eller omkring könsorganen eller vem som har piercade kukar. Mycket glad

Om sedan piercad kuk eller piercade fittläppar ger bättre eller starkare sexuella upplevelser har jag dessvärre (lyckligtvis) noll koll på.  Cool

stoner: om man som kille tar på sig en snygg skjorta eller som tjej tar på sig en snygg klänning så gör man kanske det BÅDE för sin egen skull och för omgivningens skull.
Men nu hörde du ju inte min poäng alls känns det som. En skjorta eller klänning kan ju omgivningen se. Piercingar i könsorganet kan bara eventuella sexpartners se men det är framförallt för ens egen skull - inte "minst lika mycket för att man vill sticka ut". 

Förstår inte heller jämförelsen du drar mellan kvinnliga och manliga piercings - att pierca blygdläppen är inte samma sak som att pierca ollonet.