Forumet - orolig...vad ska jag göra?

orolig...vad ska jag göra?

250 0 20
Hej, jag vet inte vad jag ska göra och mår väldigt dåligt av detta.. min kille ville inte vara tillsammans med mig längre på grund av att han inte känner som förut och att hans känslor för mig har svalnar så han är inte kär.Han är 19 och jag 17år. Vi fortsatte att träffas och gjorde alla saker som då när vi var tillsammans även fast vi inte var det förutom att det kunde bli lite små stelt ibland då han blir "kylig" mot mig. Det ha nu gått två månader sedan han sa att han ville vara singel, men efter en månad så pratade vi väldigt mycket om oss (vilket vi gör varje gång vi ses) och vi bestämde att försöka jobba på vårat förhållande så att hans känslor för mig kunde komma tillbaka. Nu efter att det gått en månad då vi blivit tillsammans igen så är det rätt så bra, hans kär känslor för mig har inte kommit tillbaka än säger han men han älskar mig och såklart har känslor men inte samma som förut. Vårt förhållande är till 110% på riktigt säger han men han kan ändå inte berätta för någon att vi är tillsammans.. när jag frågar varför säger han bara att det är för att han inte fått tillbaka kär känslorna för mig än, jag talar om för honom att dom känslorna kan ta ett tag att få tillbaka men jag vill ju inte gå runt och vara hans "hemliga" flickvän i flera månader..vi ha ju varit tillsammans i 19 månader och har så mycket tillsammans så vill verkligen inte förlora honom. Vi båda gled ifrån våra kompisar lite då vi hela tiden var med varandra men nu är han bara med dom och tar alltid dom före mig, visst får han ju vara med dom men inte då han lovat mig ju.. är alltid orolig att han ska hitta någon tjej(då han hela tiden är ute och super på krogen)som han fastnar för även fast jag egentligen vet att han inte gör det då vi fortfarande är tillsammans. Jag vill bara att allt ska vara som förut.. jag vet inte längre hur han tänker och han säger att han tycker det är jätte jobbigt att jag hela tiden frågar hur han tycker och känner men jag måste ju för han säger ju inget annars. Hur ska jag/vi lyckas med att få tillbaka hans känslor för mig? Är det bästa sättet för honom att få tillbaka sina känslor för mig om vi är med varann lite alltså bara en gång i veckan så han "saknar" mig, eller är det om vi ses lite oftare och inte pratar om våra känslor (eftersom han tycker det är så jobbigt) och bara myser och har kul? Jag vill göra allt för att han ska bli kär i mig igen. Snälla kom med bra förslag.. vet att man inte kan styra någons känslor ju men man kan alltid göra saker som ökar chansen att bli kär igen i den person som man varit så otroligt kär i för bara några månader sen och fortfarande tycker om och älskar.
Hej, jag vet inte vad jag ska göra och mår väldigt dåligt av detta.. min kille ville inte vara tillsammans med mig längre på grund av att han inte känner som förut och att hans känslor för mig har svalnar så han är inte kär.

Han är 19 och jag 17år. Vi fortsatte att träffas och gjorde alla saker som då när vi var tillsammans även fast vi inte var det förutom att det kunde bli lite små stelt ibland då han blir "kylig" mot mig.

Det ha nu gått två månader sedan han sa att han ville vara singel, men efter en månad så pratade vi väldigt mycket om oss (vilket vi gör varje gång vi ses) och vi bestämde att försöka jobba på vårat förhållande så att hans känslor för mig kunde komma tillbaka.

Nu efter att det gått en månad då vi blivit tillsammans igen så är det rätt så bra, hans kär känslor för mig har inte kommit tillbaka än säger han men han älskar mig och såklart har känslor men inte samma som förut.

Vårt förhållande är till 110% på riktigt säger han men han kan ändå inte berätta för någon att vi är tillsammans.. när jag frågar varför säger han bara att det är för att han inte fått tillbaka kär känslorna för mig än, jag talar om för honom att dom känslorna kan ta ett tag att få tillbaka men jag vill ju inte gå runt och vara hans "hemliga" flickvän i flera månader..vi ha ju varit tillsammans i 19 månader och har så mycket tillsammans så vill verkligen inte förlora honom.

Vi båda gled ifrån våra kompisar lite då vi hela tiden var med varandra men nu är han bara med dom och tar alltid dom före mig, visst får han ju vara med dom men inte då han lovat mig ju.. är alltid orolig att han ska hitta någon tjej(då han hela tiden är ute och super på krogen)som han fastnar för även fast jag egentligen vet att han inte gör det då vi fortfarande är tillsammans.

Jag vill bara att allt ska vara som förut.. jag vet inte längre hur han tänker och han säger att han tycker det är jätte jobbigt att jag hela tiden frågar hur han tycker och känner men jag måste ju för han säger ju inget annars.

Hur ska jag/vi lyckas med att få tillbaka hans känslor för mig? Är det bästa sättet för honom att få tillbaka sina känslor för mig om vi är med varann lite alltså bara en gång i veckan så han "saknar" mig, eller är det om vi ses lite oftare och inte pratar om våra känslor (eftersom han tycker det är så jobbigt) och bara myser och har kul?
Jag vill göra allt för att han ska bli kär i mig igen.

Snälla kom med bra förslag.. vet att man inte kan styra någons känslor ju men man kan alltid göra saker som ökar chansen att bli kär igen i den person som man varit så otroligt kär i för bara några månader sen och fortfarande tycker om och älskar.
Lounge fact:

styckindelning annars läser jag ej!!!!!!!!!!!! vägrar gör jag


[wink] läs nu

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Det är inte så att han bara slutade vara nykär och inte fattat det?


han säger bara att han helt enkelt inte är kär men att han älskar mig och har känslor kvar. Jag försöker förklara att man inte är ny kär hela tiden och att dom känslorna går över till en "älskar" känsla som är mycket starkare.. men han känner bara ingen "pirrig" känsla och att det inte ät likadant som förut..
Nintendo:

[wink] läs nu


tack[crazy][love]

ont: Tycker det låter som att han har känslor kvar ja men inte riktigt vet hur han vill göra. Det blir en sorts press att han ska veta hur han känner hela tiden då du stup i kvarten frågar. Jag tycker ni ska vara ifrån varandra i typ 2 veckor för att se hur ni känner när ni möts igen? Kanske jobbigt för dig men ni har ju redan provat att setts hela tiden nu... och du vill ju ha garanterat svar. Jag tycker det är väldigt märkligt förövrigt att han inte berättar för någon att ni är tillsammans? [shake]
Lounge fact:

Jag tycker ni ska vara ifrån varandra i typ 2 veckor för att se hur ni känner när ni möts igen?


Lounge fact:

Jag tycker det är väldigt märkligt förövrigt att han inte berättar för någon att ni är tillsammans?


Ingen av oss kommer nog kunna vara ifrån varann två veckor eftersom vi tycker om varann så mycket. Just nu ses vi typ en gång i veckan för vi båda han väldigt mycket med skolan och sånt.

När det gäller att han inte vill berätta än är det bara för att vi båda precis kommit ut med att vi inte är tillsammans och nu då vi är tillsammans igen vill han verkligen hitta tillbaka känslorna igen innan han berättar för alla...
aleand05:

Ingen av oss kommer nog kunna vara ifrån varann två veckor eftersom vi tycker om varann så mycket.


ja, men om ni nu tycker om varandra så mycket får han väll skärpa till sig med hur han ska ha det?aleand05:

När det gäller att han inte vill berätta än är det bara för att vi båda precis kommit ut med att vi inte är tillsammans och nu då vi är tillsammans igen vill han verkligen hitta tillbaka känslorna igen innan han berättar för alla...


okej
Dan_the_ironman:

Vilket tard, klart att man vänjer sig till slut, sen går det ju att få tillbaka lite pirriga moments om man gör spännande saker tillsammans.


precis, så vad är dom där spännande sakerna? Är det bättre att försöka komma ut och göra aktiviteter eller vara hemma med film, middag och bara mysa?

För att få tillbaka den där "pirriga" känslan är det då bättre att ses ofta och göra roliga saker eller bara sen nån gång i veckan och då göra någon roligt så man kanske hinner sakna varann??
Blivande_japan:

tror ditt tard till pojkvän inte insett att allt inte kommer kännas exakt likadant för alltid, men att det inte betyder att man inte är kär längre.


Jag försöker förklara för honom att man inte kan vara ny kär hela förhållandet och att den pirriga känslan inte varar livet ut men om man försöker så håller förhållandet ändå för att älska någon är starkare.. men det är som om han bara tänker att om man inte är kär funkar det inte, så känner nog ändå alla lite grann...
BadAssLezbo:

om din pojkvän är en idiot finns det väl inte mycket att göra, låt honom tänka ett tag till och ifall han inte bestämt sig dumpa honom lr gå/åk över till honom och prata ut


Han har ju bestämt sig för att vara tillsammans med mig och vi är ju ett par, men han kan ju inte precis bestämma att han ska bli kär egen.. det är ju inget man bara kan styra så.. så därför behöver vi tid och jag hjälp om hur man kan lyckas göra så känslor väcks till liv igen.
aleand05:

Han har ju bestämt sig för att vara tillsammans med mig och vi är ju ett par, men han kan ju inte precis bestämma att han ska bli kär egen.. det är ju inget man bara kan styra så.. så därför behöver vi tid och jag hjälp om hur man kan lyckas göra så känslor väcks till liv igen.


aha, kolla ej så noga [blush]

men gör roliga/spännande saker tilsammans, va bara er själva
Ska verkligen försöka göra roliga saker hela tiden. Så det är bättre att träffas ofta än lite så man inte känner sig så fast? ganska mycket av anledningen för att han tappade känslorna var för att vi kvävde varann.. var med varandra varje dag varje natt och om inte så skrev/ringde vi hela tiden.

Men nu träffas vi bara nån gång i veckan men vi skriver sms och ringer hela tiden, låter alltid han få börja skriva vilken han alltid gör från att han vaknat tills han går och lägger sig. Om jag inte svarar på någon timme blir han tyo orolig och börjar skriva jätte mycket och ringer,och om jag inte svarar kommer han hem till mig, så bryr sig gör han verkligen.
Dan_the_ironman:

Beror väl på vad ni tycker är lite spännande, vad vet jag din innersta önskan kanske är att ha hanky panky på ett ålderdomshem, då kanske det kommer pirra lite att genomföra med den personen.


joo jag förstår, men är det bättre att ses lite mindre så man mer ser fram emot att träffas eller att ses ofta??