Forumet - Osäker på han

Osäker på han

2114 0 6
Hej jag är en tjej som snapat med en kille ca ett halvår.vi har pratar irl någon gång innan vi träffades vi har typ varit på dejt ensamma 4 gånger och vi har superkul värkligen. Vi har facetimat och innan Chattade vi mycket. Vi var på ett läger men försökte prata med han, hans tjejkompis dödade med sin blick  och drog iväg han och sen blev Det som att vi ignorerade varann. Sen la han bomben och började blandannat inte öppna mina snaps införsta hand som på en heldag eller dissa på snapchat. Han var min första priotet och på sättet jag reagerade som vad med tårar visste jag att jag var intreserad typ. Så jjag skrev det till han men det blev bara sämre nu snapar vi inte alls och jag vet innan att han gillat mig och känns nu bara som vi är i en ond cirkel då vi dissar varann.hjälp vad ska jag göra?

Hobrick: Att han typ backade undan när du skrev att du gillade honom skulle kunna vara ett tecken på att han inte gillar dig längre. Jag skulle rekommendera att du frågar honom om det. Annars får du nog försöka gå vidare 
Håller med Hobrick, en sak jag lärt mig under mina år av vänskap och kärlek är att det förändras hela tiden. Jag har haft 4 bästa kompisar i mitt liv, och med varje kompis trodde jag var min bästa kompis för evigt. Ta en dag i sender istället helt enkelt. 

Du verkar inte så säker med vad du känner för honom och det kan lika väl ha varit en förtjusning eller att du vill vara kompis med honom. Den första personen jag ville bli kompis med trodde jag att jag var kär i för att jag aldrig känt en sån känsla förr, nu när jag tänker tillbaka på det ville jag bara bli kompis men hen.

Tror dock det bästa för ditt välmående är att gå vidare, there is plenty of more fish in the sea :)

Spana också in:


Jjaksndkm: Hej jag är en tjej som snapat med en kille ca ett halvår.vi har pratar irl någon gång innan vi träffades vi har typ varit på dejt ensamma 4 gånger och vi har superkul värkligen. Vi har facetimat och innan Chattade vi mycket. Vi var på ett läger men försökte prata med han, hans tjejkompis dödade med sin blick  och drog iväg han och sen blev Det som att vi ignorerade varann. Sen la han bomben och började blandannat inte öppna mina snaps införsta hand som på en heldag eller dissa på snapchat. Han var min första priotet och på sättet jag reagerade som vad med tårar visste jag att jag var intreserad typ. Så jjag skrev det till han men det blev bara sämre nu snapar vi inte alls och jag vet innan att han gillat mig och känns nu bara som vi är i en ond cirkel då vi dissar varann.hjälp vad ska jag göra?
kom över honom bara. Han dissar ju dig bara rent ut sagt! :P