Forumet - Osäker! snälla läs!

Osäker! snälla läs!

623 0 134
Min kille och jag har varit tillsammans i snart 2 veckor. Och han snackar redan om sex. Fast han vill vänta tills ja fyller 15 (om ca 1månad). Men jag vet inte om han bara är ute efter sex för att han snackar ibland mycket om det. och jag känner mig inte redo. Och ibland är han helt underbar och skriver masa gulliga saker. Men jag vet inte. [sad]

hur ska jag göra?

Spana också in:

NiicolE:

och jag känner mig inte redo.


Där har du svaret.

Du ska inte göra det för att han vill. Du ska göra det för att DU vill! Och när du tänker "JA, nu ska jag få ha sex! [bigsmile]" istället för "oj, ja.. han säger ju snälla saker, så jag borde kanske.. jag kanske tycker om det, jag kanske inte ångrar mig.. han blir ju glad iaf.."
Jamena.. hm. man ska alltid knulla för sin egen skull, liksom.. inte för andras.

och ett annat tips.. ha inte sex med någon som du bara har varit ihop med i 2 veckor. Vänta några månader så att du verkligen vet att han är snäll. Idioterna är som bäst och i början och alldeles underbara, sen kommer sanningen fram..
Klart som fan han vill ligga, det vill ju alla killar över 8 typ. Men han har ingen rätt att kräva det av dig. Du får helt enkelt bestämma själv när/om du vill. Det är inget någon annan kan bestämma åt dig.

Och huruvida han bara är ute efter sex eller inte kan inte vi svara på. Det får du lista ut.
Asså grejen e ju den
klart du inte ska ha sex om du itne är redo men endå klart han vill ha sex med dig de e ju delvis man är tillsammans med en person.
men bara för att han vill ha sex med dig betyder ju inte de att de e de ända man e ute efter .

men varför banga på att ha sex de e ju underbart :D