Aviseringar
Rensa alla

Osäker vad hon känner


dowabu
Ämnesstartare

Tjenare!
Jag är en sjutton år gammal kille och jag har sommarjobbat i snart en vecka nu, och vi har två veckor kvar. Vi är fyra killar plus en tjej i gruppen. Vi som grupp börjar känna oss tryggare med varandra och vi pratar mer och mer. Men jag tror att jag och tjejen har fått en bättre kontakt med varandra, jämfört med de andra antagligen p.g.a. att vi har arbetat mer tillsammans och ensamt där vi är bekväma att prata bara vi två och jag tror vi klickar med varandra. Första dagen bad hon mig att bära på hennes mobil när hon rensar ogräs, eftersom jag har ett par byxor med blixtlås. Så jag antar att det finns ett visst tillit mellan oss?

Idag (torsdag den 16:de) bestämde jag mig för att be om hennes Snap efter vi hade slutat för dagen. Hon gav mig sin snap. Hennes BitMoji har hjärtan som svävar runt och ovanför henne, innebär det något? Vi har pratat samtidigt som vi jobbade om t.ex. vilken skola vi går på, vad vi vill göra när vi blir äldre och vi diskuterade vad vi ska göra med pengarna vi tjänar. Hon frågade när jag fyllde år så jag svarade tillbaka och gjorde samma sak, hon är ett år äldre än mig. Vi har ungefär likadan smak när det kommer till TV-serier och filmer. Vi pratade om hennes förra sommarjobb som hon gillade och ett annat arbete hon precis gjort med en historia som jag skulle gissa på är lite för personlig för att skriva.

Jag vet inte om hon är vänlig, vill skaffa en ny vän eller gå lite längre än så. Jag vet inte hur lång tid det har tagit för andra för att utveckla känslor, men jag tror att jag börjar göra det. Det jag undrar är om någon har varit med om något liknande, eller om någon från ett annat perspektiv kan ge sina åsikter eller frågor om det här eller hur vad jag kan göra för att hon förhoppningsvis utvecklar känslor tillbaka.


   
Citera

Hon kanske ger några signaler testa och fråga om hon vill gå ut på en fika eller något 🙂 kanske en dejt


   
SvaraCitera
dowabu
Ämnesstartare

Uppdatering:
Jag frågade idag ifall hon ville göra något i helgen och hon svarade "Absolut". Vi ska spela biljard nu på söndag.


   
SvaraCitera

I min erfarenhet är det alltid så att det känns som om vad hon än gör måste betyda nåt, men det är inget särskilt. Hon vill väll antagligen bara bli bra vän med dig. 


   
SvaraCitera
dowabu
Ämnesstartare

Så, nu har vi varit och spelat biljard. Men hon tog med en vän och jag vet inte vad jag tycker om det. Vi pratade lite under spelet men hon pratade mestadels med hennes vän, det kan ha varit för att jag själv inte pratade särskilt mycket på grund av att jag var lite osäker när vännen var med. Jag gick in med några kommentarer eller frågor men de tog slut ganska snabbt. Vi spelade tre spel och när timmen var slut erbjöd jag mig att betala men hon sa att hon tänkte betala för sig själv och sin vän. Vi gick lite och när vi sa hejdå sa hon att det var roligt och att och att vi ses igen imorgon på jobbet. Jag skulle vilja styra upp någonting mer, utan hennes vän men jag vet inte om hon verkligen vill göra något enbart med mig.


   
SvaraCitera

Bjud henne på rästüranggg


   
SvaraCitera