Forumet - Osäkerhet

Osäkerhet

1010 0 6
Hej. Jag går i åttan och har aldrig riktigt varigt kär innan. Idag fick jag en snap (meddelande på snapchat) av en tjej som går i min klass. Hon hade skickat fel och skulle igentligen skicka till någon annan. Jag svarade och hon förklarade att hon hade skickat fel vi började prata. Vi skickade meddelande till varandra i ungefär 7 timmar efter det. Sedan dess har jag tänkt mycke på det och jag tror att jag börjar gilla henne men jag vet inte vad hon tycker. Vad ska jag göra?

Spana också in:


Tien23:
I vanliga fall så hade jag väntat som ni säger men jul lovet kommer bara om några dagar och jag är rädd att hon ska glömma vår konversation eller att vi förlorarna kontakten över jul lovet.
Hahah förlåt men det var gulligt skrivet! Nej man glömmer inte oavsett om man är intresserad eller inte. Men om du tror det så kan du ju bara skriva ? Kolla vad hon ska göra på lovet , vem vet ni kanske hittar på något!;) annars håller jag med ovanstående kommentar, hälsa på henne i klassen och så, ni behöver inte föra värsta diskussionen men bara ett litet Hej kan ju hjälpa. :)