Forumet - oskuld och kåt

oskuld och kåt

902 0 12

Spana också in:

Webbitch:

Sluta tänk att du är ful och tänk på att du är trevlig och glad och intressant som personlighet istället då och försök framhäva de egenskaperna. Prata med den potentiella flickan, få henne att känna sig respekterad och behandlad som en människa snarare än ett objekt att hångla med.


Tänkt så många gånger kan jag säga, Jag i person är jävligt blyg och så. Började gymnasiet nyss, träffade världens snällaste och sötaste tjej i klassen, vi började prata osv. hon hängde med på marken vi hade jätte kul. Sen nästa vecka så började en kille som vi kallar för N, Hålla på med den här tjejen, Han började krama henne hela tiden och sånt vågar ju inte jag göra bara sådär, Häromdagen så ertappade jag dom att dom hångla så det var väll en sk mood breaker, Så jag börjar fatta att jag inte kan få ''Förhållande tjejer'' utan man kanske ska börja supa och leta reda på någon fjortis
toba95:

Jag i person är jävligt blyg och så.


Var jag med. Det går över. Alkohol är inte hälften så bra för modet som det tillskrivs.

toba95:

krama henne


Börja mas när ni ska säga hej då? Det är ju bara "amen, hejdå" och slå ut med armarna. De flesta går med på hejdå-kramar.

toba95:

Så jag börjar fatta att jag inte kan få ''Förhållande tjejer'' utan man kanske ska börja supa och leta reda på någon fjortis


Alla kvinnor är "förhållande-tjejer" med rätt människa, på samma sätt som de är "ONS-tjejer" med rätt människa och dissare med fel männniskor. Det handlar inte om att hitta en flicka av viss typ, alla flickor är potentiella, det handlar om vad de vill ha för stunden, lika mycket som det handlar om vad du vill ha för stunden.

Vill man bygga för ett förhållande bör man dock försöka bygga en bekväm relation snabbt, drar man ut på det hamnar man i vän-facket. Hon ska direkt börja undra om du flirtar eller inte, och är du för på i det läget blir du läskig och hon tar avstånd från dig, men är du för distanserad kan hon ändra sig på den punkten. Så länge hon undrar om du flirtar eller inte så har hon inte bestämt sig om vad hon tycker om det. Om hon vet att du flirtar är det mycket lättare för henne att bli avogt inställd iom att det är en förändring i hennes tillvaro och människor är vanedjur. Genom att hålla henne undrande ett tag så vänjer du henne vid tanken.

Det här fungerar på herrar också.