Forumet - Ost e fascistföda

Ost e fascistföda

3915 0 43

Leijonsparf: typ så, man kan föda fler människor om man inte offrar mycket av de odlingsbara ytorna för djurfoder, och man kan närproducera större del av sin konsumtion. ser man på rådande trender inom demografi och ekonomi så är det tydligt att vi snabbt närmar oss en punkt där vi är 15 miljarder, varav de flesta med en levnadsstandard som kommer väldigt nära västvärlden. tror det är hans roslin som har ett youtubeklipp där han demonstrerar detta med hänsyn till energiförbrukning, men det är lika applicerbart på mat. orkar inte leta upp det nu.
Coolt. Tack för stimulans. Sedan tänker jag att man inte kan göra avkall på att sålla bland varorna som vegan, även om den kosthållningen generellt är mer hållbar och räcker längre.

T.ex. tobaksplantor som utarmar jorden, ris som är mycket mer energikrävande än typ potatis eller säd (mvh hen som åt sushi idag), konstgödsel och bekämpningsmedel, skövling av orörd skog, grönsaker från växthus i Sverige som kräver mycket energi, icke-säsongsmat, koka utan lock och reducera näringsinnehåll genom tillagningsprocessen, läsk, flaskvatten osv osv