Forumet - Otrogen :(.......

Otrogen :(.......

1750 0 220
Jag var otrogen mot min pojkvän för ett par dagar sedan :(. Var full och osäker på min kärlek till honom.. Han visste att jag var på en fest och att jag skulle komma till honom senare men kom aldrig och hörde inte av mig på 10-12 timmar. Han hade varit uppe hela natten och varit jätteorolig och gråtit och sånt.. Jag kan bara inte berätta det för honom eftersom då vet jag att d e slut.. Han frågar ofta om jag va otrogen och det är väldigt jobbigt att ljuga!

Finns d någon här dom gjort samma sak?
När blir man av med dessa hemska skuldkänslor?
Berätta ni eller inte?
Tog det isåfall slut?

Jag ångrar det fruktansvärt mycket. Han var den enda killen jag hade varit med sen jag var 16år!!!. Jag sökte bekräftelse och spänning. Nu kan jag knappt se honom i ögonen. Är inte värd honom. Men e hela tiden rädd för att d ska komma fram eftersom killen lyckades få tag på mitt mobilnr och har sagt att han inte kan smsa men vem vet................. JAG BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV!!!

Spana också in:

Jag förtjänar alla era elaka kommentarer, jag vet! Men jag ångrar mig och visst jag gjorde ett misstag, ett stort! Men han är alltid så svartsjuk och kontrollerande.. Det finns inga ursäkter men gjort är gjort.. Jag älskar honom och han är en underbar kille.. Men jag kan bara inte berätta det och såra honom!
Fallingapart:

Men han är alltid så svartsjuk och kontrollerande


vaför tror du? han har säkert dåligt självförtroende och vill så gärna att du bara ska vara hans.

Jag tror inte att du har hjälpt honom med det nu,

Fallingapart:

Men jag kan bara inte berätta det och såra honom


Jag kan garantera att han vet att någonting har hänt. Han är säkerligen rätt trasig av oro och ångest redan.
Gryphon:

Seriöst, jag kan inte klandra honom ifall hon får en smäll. Även om jag själv inte hade kunnat slå en tjej så kan jag förstå honom om han gör det, och inte tycka att han är en ond person.


samma här,tycker d är svinigt att vara otrogen,jävligt respektlöst,och sen LJUGA om d,usch.
flexfit:

vaför tror du?


Ingen har faktiskt rätt att kontrollera en annan människa och vara överdrivet svartsjuk även om han har dåligt självförtroende..
Jag har gjort något väldigt fel men hade han låtit mig vara lite mer fri utan att hela tiden tro något, skulle d säkert inte hänt..

flexfit:

Jag kan garantera att han vet att någonting har hänt. Han är säkerligen rätt trasig av oro och ångest redan.


Jo det är han.. Det vet jag men det man inte vet mår man ju inte dåligt av.. jag menar att jag är väldigt väldigt osäker på om jag bör berätta el inte.. för både hans och min skull!!!
Fallingapart:

När blir man av med dessa hemska skuldkänslor?


Kan ju börja med att stå för det du gjort och berätta för honom. Du vet ju själv att hålla på som du gör nu inte kommer att hålla länge till. Berätta är det bästa du kan göra.
Fallingapart:

Han var den enda killen jag hade varit med sen jag var 16år!!!.


... och hur gammal är du nu?