Forumet - Otrogen?

Otrogen?

369 0 56
På senaste tiden har min pojkvän vart ganska annorlunda mot vad han brukar. Han har betett sig annorlunda, och varit ganska frånvarande på något sätt.

Förra veckan var han och en kompis hos en tjej som bor ganska långt härifrån. Helt plötsligt fick dom bara för sig att åka dit, liksom. När dom hade vart där kom han och hämtade mig och sen åkte vi hem till honom. Han verkade väldigt glad, och pratade nästan inte om något annat än henne. Dagen efter smsade dom väldigt mycket, men jag vill inte snoka, så jag frågade inte vad dom pratade om eller så. Det känns bara dumt.

Nu säger han att han ska åka dit den här veckan också. Men den här veckan har dom pratat om att dom ska supa ner varann så mycket att dom knappt kan ställa sig upp dagen efter. Det måste ju betyda att han ska sova kvar där? Han kan ju inte köra hem mitt i natten, stupfull liksom.
Det gör mig lite orolig.

Visst, han säger att hon är lesbisk. Men det skulle ju mycket väl kunna vara en undanflykt för att kunna vara med henne. För enligt mig, verkar hon gilla killar.

Så...vad skulle ni göra? Prata med honom, avvakta ett tag och se vad som händer?
Tror ni jag har någon anledning till att vara orolig? Tror ni att han är otrogen?

Spana också in:

Åh. Jag rekommenderar den här tillvägagångsmetoden.

Prata med honom + förklara + oroa dig, ifall han åker. Sen, beroende på hur länge du varit tillsammans med honom, borde du veta vid det här laget ifall du kan lita på honom?

Ge han någon present eller något som han kan ha på sig när han är där. Har han något han förknippar med dig så är oddsen ännu större att han kommer tänka på dig.
XMinGrönaLampaÄrDödX: Jo, det var ett bra förslag tycker jag, tack!

Nachac: Jag vet, jag borde lita på honom. Och det gör jag i vanliga fall. Men nu har han vart så olik sig så länge, och att han blir så glad när han pratar om/med henne gör mig orolig. Men ja, jag antar att jag får konfrontera honom. Fast det blir svårt, för jag är sååå feg, hahaha!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Anarkandi: Tack, det var ett bra förslag!
Vi har vart tillsammans i 7månader, jag vet att jag borde lita på honom. Och som jag skrev till Nachac; Det gör jag i vanliga fall, men nu känns det faktiskt som om han försöker dölja något.

Han har ett armband som jag har gett honom, det har han på sig typ jämt.
Hejsanheeej:

Nachac: Jag vet, jag borde lita på honom. Och det gör jag i vanliga fall. Men nu har han vart så olik sig så länge, och att han blir så glad när han pratar om/med henne gör mig orolig. Men ja, jag antar att jag får konfrontera honom. Fast det blir svårt, för jag är sååå feg, hahaha!


Jag ska undvika att säga detta på ett drygt sätt:

Det finns en funktion, du markerar vad vi har skrivit och trycker på citera (knappen längs nere till höger i varje inlägg som det står "citera" på.) På så sätt behöver du inte rikta ditt svar till någon och dessutom märker vi att du har citerat oss och svarar fortare.
Avvakta och lita på honom. Vad ska det hjälpa genom att prata med honom?

Ifall de har något på g, kommer han antagligen göra precis som tidigare - ljuga och säga att hon är ju för fan lesbisk.

Ifall de inte har något på g, kan det mycket väl istället hända att han blir sur på dig för att du inte litar på dig.

Som en tredje lösning, kan du ju alltid fråga ifall du får följa med till festen och supa. Träffa tjejen då och se vad det är för någon kuf. Kläng dig bara inte fast vid din kille väl där.
Jeay_L:

ar varit i lite samma sits men då tror jag faktiskt inte killen gjorde något, fast jag är ju inte säker ha frågat han om det 25 milj ggr efter att vi gjort slut, vi är fortfarande vänner eller om man nu 1½ år senare skulle säga att vi är KK istället?


Otrogenhet ftw! xD
Jag har själv varit i samma situation som du är i nu.
Mitt senaste förhållande så var vi tillsammans i bara två månader men han berättade för mig att han hade vart otrogen mot mig i början av förhållandet med sitt ex. Det tog verkligen hårt på mig och jag dumpade honom direkt !

Saken är den att han ljög för mig hela tiden, han så kallade spottade mig i ansiktet..

Därför tycker jag att du borde iallafall prata med din pojkvän, anklaga honom inte för otrohet, eftersom du vet inte om han är otrogen eller inte, men jag förstår verkligen att du är orolig..

Sen att han säger att hon är lesbisk, han kan tala sanning men han kan också ljuga, försök att ta reda på så mycket om den här tjejen o sen att du skriver att han blir gladare när han har vart hos henne, det låter inte bra. Han är tillsammans med dig och det är med dig som han ska vara lycklig med !

Men om det är så att han är otrogen mot dig, det gör otroligt ont när en person sårar en, men det finns hur många bra killar som helst där ute i världen som kommer behandla dig bra ! Och om han är otrogen så var det inte meningen att det skulle ni vara ni två ! Du får se helt enkelt hur det kommer att bli, som du skriver, hoppas på det bästa och det sämsta !