Forumet - Otrogen ?

Otrogen ?

894 0 17
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i två månader och en vecka nu. Han är verkligen underbar och så, behandlar mig väl som ingen annan kille gjort innan. Ibland har vi tjaffat lite för att vi inte har träffats på långa perioder ibland, men det är löst nu.

I två helger i rad nu, så har jag varit hemma hos en kill kompis, med två andra utav hans kompisar. När vi väl skulle sova så höll vi bara om varandra och myste.

Men nu sista gången så strulade vi lite och pussades, aj.
Känner mig som en bad person, vad kan jag göra?
Jag och denna killen svor på våran vänskap att det inte skulle komma ut till honom, jag vill ju inte mista han som kompis.

Fast när det har hänt saker som gjort så jag varit depp, så har min pojkvän totalt skitit i det eller åtminstonde försökt komma in på andra ämnen för att prata om något annat.

Han åker iväg på torsdag innan julafton också. [chocked]

Spana också in:

Nachac:

Varför i helvete ska ni kräva monopol på varandra när ni varken vill eller kan hedra avtalet.


Men eller hur. Jag håller med. Om ni vill ses och gosa och ha det mysigt med varandra - gör det. Vill ni ses och ha det gosigt med andra - gör det. Vill ni slippa bry er om varandra - gör det. Så länge ni är överens. Prata med varandra bara om vilken sorts förhållande som passar för er. Vet mycket väl att det finns en norm - men det betyder inte att man MÅSTE följa den på riktigt.
mediakatt:

Är ditt resonemang här att det är okej att du var otrogen emot din underbara pojkvän, eftersom han ibland gör saker som du inte gillar?


+1

TS: Detta är ett så jävla typiskt resonemang som ständigt återkommer hos folk som varit otrogna. Du är ett svin som är otrogen, men det är mer ok "eftersom min pojkvän gör såhär...". Klassiska är väll "jag kände mig ignorerad och osedd av min pojkvän [cry]" Berätta för din pojkvän, hoppas han är smart nog att dumpa dig.
RadioactiveRain:

varit tillsammans i två månader och en vecka nu.


RadioactiveRain:

vi inte har träffats på långa perioder ibland


[bigsmile]
vad är en lång period?

RadioactiveRain:

När vi väl skulle sova så höll vi bara om varandra


inte otrohet i mina ögon

RadioactiveRain:

Men nu sista gången så strulade vi lite och pussades, aj


otrohet i mina ögon

RadioactiveRain:

Känner mig som en bad person, vad kan jag göra?


säga som det är. "Hoppsan jag sov över hos min killkompis och vi bytte saliv. Men det är ok eller?"
RadioactiveRain:

vad kan jag göra?


Alternativ 1: Säg inget till din pojkvän. Lev med det dåliga samvetet.
Alternativ 2: Berätta för din pojkvän. Lev med eventuella konsekvenser.

Du har inte så många andra alternativ, så det är bara välja. Men du bör bestämma dig snarast. Om du väntar hur länge som helst och berättar efter ett halvår kommer det bara bli värre.