Forumet - Otrogen?

Otrogen?

404 0 18
För ungefär två år sen (då jag hade varit tillsammans med min kille i ungefär 4 månader) började jag känna mig osäker på vår relation och på mig själv. Jag hade träffat en annan kille som jag fick känslor för och kände hur min kille och jag bara gled mer och mer ifrån varandra. Så jag bestämde mig för att prata med honom och göra slut.

Han blev väldigt ledsen och frågade om vi inte kunde hitta på något i veckan. För mig hade jag helt klart gjort slut, men insåg inte att när jag gick med på bio senare i veckan så trodde han att han hade fått en andra chans.

Nästa dag träffade jag den nya killen som jag hade fått känslor för och vi gick hem till honom, kysstes och strulade lite, men inget mer. Jag hade inga skuldkänslor, eftersom jag som sagt trodde att jag hade gjort det helt klart för min kille att det var slut.

Men när han några dagar senare fick reda på det blev han förbannad, slog i väggar och anklagade mig för att ha varit otrogen.

Det löste sig ju tillsist och nu är vi tillsammans igen, och till och med förlovade. Allt känns jättebra, men händelsen gnager fortfarande i mig. Mina vänner tycker inte att det jag gjorde var otrohet, men min pojkvän anser fortfarande att det var det.

Så vad tycker ni? Var jag otrogen?
Om du känner att du var helt klar med att du gjorde slut med honom, och han inte förstod det, så anser jag att det inte var otrohet. Men jag kan se varför han missförstod dig i och med att du träffade honom igen så kort efter att ni gjort slut. Tycker det kanske var lite oförsiktigt av dig att träffa honom så kort efter det, då det, tror jag, gav mixade signaler. Det var dock fel av honom att anta att du gav en andra chans. Tror att problemet var kommunikationen.

Kul att ni hittat tillbaka till varandra. Lycka till!

Spana också in:

Anser inte att du varit otrogen så länge du gjort klart för honom att det var slut. Han kanske missuppfattade situationen och trodde att ni aldrig hade gjort slut på riktigt. Det viktigaste tycker jag är att du i alla fall vet sanningen, och detta är väl ändå ingenting man ska prata om ifall om man har valt att gå vidare tillsammans.
Nintendos BFF:

+tycker inte hångel ens räknas som "otrohet" ens om man är tillsammans, visst kanske taskigt om ens partner är känslig för sånt men det är ju inte att vara otrogen ^^


I vilken värld lever du [shake] de allra flesta tycker absolut att hångel är otrohet! Så hoppas du nämner denna åsikt till din kille, om du nu har en eller skaffar en..