Forumet - otrogen eller inte???

otrogen eller inte???

2055 2 55
hej jag e ny här...men iallfal
min flickvän håller på att sms:a en kille i min klass helt ok för mig i början men senare när jag läser dom börjar jag ju nästan bli gråtfärdig...hon skicka bilder på sig själv NAKEN till killen some skickar bilder på sin...aa du vet nog..senare när jag läser texterna blir jag ju riktigt arg när det står tex "kan du göra en blowjob på mig imorgon" aa ok där förstår man ju att gränsen går men min flickvän skriver "aa, visst vilken tid?" jag blev riktigt förbannad och förkrossad jag vet inte vad jag ska göra..dom flästa av killarna i min klass tycker att jag ska spöa honom medans tjejerna tycker att jag ska prata med honom och att jag ska göra slut med min flickvän...jag vet inte vad jag ska göra...jag älskar henne med hela mitt hjärta...kan ni snälla.SNÄLLA hjälpa mig?

Spana också in:

om hon älskade dig lika mycket eller om hon respekterade dig skulle hon ju inte göra så.

Fråga henne vad hon egentligen håller på med du kan ju ge henne en möjlighet att förklara sig även fast jag inte kan se hur tusan hon skulle lyckas med det eftersom det var bilder inblandat. Killen borde du bara skita i.
Tjena det finns nästan inget annat alternativ än att göra slut. Även fast du säger att duälskar henne så mår du ju inte bra av förhållandet. Om du har bra vänner kan du få ett stort stöd utav dem och att umgås med folk kan hjälpa till i att "komma över" henne. De flesta i klassen kommer väl också ställa sig på din sida antar jag. Med tanke på hur du skriver antar jag att du är väldigt ung, så du kommer hitta en ny som inte kommer behandla dig som hon gör, lycka till :)