Forumet - Otrogen, förlåta?

Otrogen, förlåta?

755 0 57
Ja, jag o min tjej har varit ihop ca ett halv år nu. Det som är problemet är att hon vid ett tillfälle har varit med i en trekant med 2 tjejer o en kille (som inte va jag). Hon berättade allt vad som hade hänt direkt när vi träffades. Då sa hon att hon inte hade gjort något mer än att strula med killen o pullat tjejen. Hennes försvar är att hon knappt kommer ihåg något för hon va sten full, men det godkänner inte jag som en ursäkt. Jag kom över detta tillslut men har INTE förlåtit henne.

Ett annat tillfälle va på studenten på lastbilsflaket. Då berättade hon att hon kanske har "blivit nertryckt på en kille för att suga av honom" o det gjorde hon i några sekunder TRODDE hon. Hon va inte säker på att hon hade gjort det för hon va åter igen sten full. Hennes klasskompisar sa till henne att hon inte gjort något. Men litar inte på dom så mkt.

Då är min fråga. Kan jag förlåta henne? Älskar henne och hon älskar mig säger hon. Behöver lite andra tankar än mina egna.

Spana också in:

thejonathan:

Det som är problemet är att hon vid ett tillfälle har varit med i en trekant med 2 tjejer o en kille (som inte va jag).


Alltså, en gång går väl förlåta om man nu tycker förhållandet i övrigt är värt det och faktiskt tror man kan ta sig igenom det och bygga upp tilliten igen.

thejonathan:

Ett annat tillfälle va på studenten på lastbilsflaket. Då berättade hon att hon kanske har "blivit nertryckt på en kille för att suga av honom" o det gjorde hon i några sekunder TRODDE hon.


En gång är ingen gång, två gånger är två gånger för mycket.

Sen att hon blir så full att hon inte vet vad hon gör och skyller ifrån sig på det ger mig väldigt dåliga vibbar.

Pro tip: Kasta in handduken, dude. Det här ser inte vackert ut.