Forumet - Otrogen pojkvän

Otrogen pojkvän

571 0 4
Min kille har varit otrogen ett par gånger, alltså skrivit och skickat bilder mm. Han tar droger och ljuger om allt, har tagit tillbaka han alla gånger för att jag är svag. Kom idag in på hans snapchat å han träffar flera stycken.. hittade även bilder när han är i en sexakt med någon, har fått nog å misstänker att han är med någon nu. Vill inte sitta å må dåligt över detta så jag skrev till en kille, vi ska nu träffas i veckan å jag undrar om det är fel? Hade ett one night stand med denna killen innan jag träffade min nuvarande som jag ska lämna, är det dumt av mig att träffa denna killen trots att jag gör slut med min kille innan? 

Bombiebombie: Min kille har varit otrogen ett par gånger, alltså skrivit och skickat bilder mm. Han tar droger och ljuger om allt, har tagit tillbaka han alla gånger för att jag är svag. Kom idag in på hans snapchat å han träffar flera stycken.. hittade även bilder när han är i en sexakt med någon, har fått nog å misstänker att han är med någon nu. Vill inte sitta å må dåligt över detta så jag skrev till en kille, vi ska nu träffas i veckan å jag undrar om det är fel? Hade ett one night stand med denna killen innan jag träffade min nuvarande som jag ska lämna, är det dumt av mig att träffa denna killen trots att jag gör slut med min kille innan? 
ouff ja alltså din kille är ju otrogen om han träffar andra medans han är med dig. Tycker att du ska gå vidare liksom för det är ingen kärlek om det är som det är. Sorry men sanningen svider lite ibland.

Spana också in: