Forumet - Otrohet

Otrohet

261 1 10

jag börjar snart få panik på detta. Ungefär 4 utav 7 nätter i veckan så drömmer jag att jag är otrogen mot min pojkvän på värsta sätt. Jag vaknar alltid kallsvettig med ångest och en sån sjuuuuuk ånger över det jag gjort/tror jag gjort. Det har pågått i typ 2 månader nu och börjar bli riktigt jobbigt. Är det någon som kan tyda drömmer eller har en aning om varför man drömmer just så?

Spana också in:

snabb googling:

Otrohet
Även drömmar om otrohet är vanligt förekommande. Ofta står dessa för att du på något sätt är otrogen mot dig själv. Kanske har du t.ex. övergivit din känsla, det som du på något sätt känner är rätt för dig, eller din kraft till förmån för någon annan människa. Kanske för att bli omtyckt och accepterad!?


elinsimonsson: jag börjar snart få panik på detta. Ungefär 4 utav 7 nätter i veckan så drömmer jag att jag är otrogen mot min pojkvän på värsta sätt. Jag vaknar alltid kallsvettig med ångest och en sån sjuuuuuk ånger över det jag gjort/tror jag gjort. Det har pågått i typ 2 månader nu och börjar bli riktigt jobbigt. Är det någon som kan tyda drömmer eller har en aning om varför man drömmer just så?

Har du tankar om detta när du är vaken (förutom the obvious att du tänker på att du drömmer om det). Drömmar är vad forskarna än så länge förstår endast hjärnan som försöker bearbeta olika känslor, minnen och händelser som hänt i din omgivning och inom dig. Därför bör källan till det ligga i något i ditt vakna tillstånd och inte i ditt sovande.