Forumet - Otrohet?? Killar och tjejer

Otrohet?? Killar och tjejer

439 0 3
Tänkte fråga er, tycker ni att när man är tillsammans med en kille o sedan pussar en av sina tjejkompisar på munnen är att vara otrogen osv? Kan lägga till att jag är bisexuell men har ABSOLUT inga känslor eller något för denna tjej. Eller får tjejer generellt när jag är tillsammans med en kille.

Nikitse: Tänkte fråga er, tycker ni att när man är tillsammans med en kille o sedan pussar en av sina tjejkompisar på munnen är att vara otrogen osv? Kan lägga till att jag är bisexuell men har ABSOLUT inga känslor eller något för denna tjej. Eller får tjejer generellt när jag är tillsammans med en kille.
Det beror ju väldigt mkt på vilket sätt du pussar folk på, om du förstår vad jag menar, och det borde du prata med din partner om så att han också förstår att det inte är några känslor inblandade..
din kille hade förmodligen tyckt det var otrohet ifall du pussade en killkompis (trots att ni BARA var vänner) så ser ingen skillnad på att det var en tjej. däremot förstår jag dig. tjejkompisar har en speciell relation som är svår att förklara. jag hade förmodligen inte sett det som otrohet men tycker du borde prata med honom om det