Forumet - Otrohet vid dessa tillfällen?

Otrohet vid dessa tillfällen?

752 0 21

Läste precis en tråd där personen frågade om en tjej var otrogen vid ett specifikt tillfälle. Jag tänkte ställa en liknande fråga. 

1. Anser ni att det är otrohet om man dansat närgånget med en person på en klubb och hållit hand? 
2. Om man varit med i en dejtingsajt och skrivit med folk, men dock sagt att man är i ett förhållande och därför inte är intresserad på det sättet?

Spana också in:

Alltså om man är på en dejtingsajt endast för att skaffa vänner och inget annat, är tydlig med det och ignorerar alla inviter till sex/dyl så är det ju inte otrohet tänker jag. Dock lite konstigt kanske då alla andra ju är där för att få ragg.

Det första alternativet behöver ej heller vara otrohet tycker jag, kanske lite på gränsen.. men allt man känner att man måste dölja är väl otrohet kanske.

Frågan innebär väl ändå att man ska se det ur monogamt perspektiv, så: 


candycrush: Nej, inget av tillfällena.
motivering:
candycrush: 1. Anser ni att det är otrohet om man dansat närgånget med en person på en klubb och hållit hand?
Nej, man ska väl inte behöva bära burka för att man är i en monogam relation, man måste få röra vid andra snälla nån

candycrush: 2. Om man varit med i en dejtingsajt och skrivit med folk, men dock sagt att man är i ett förhållande och därför inte är intresserad på det sättet?
Nej, bara konstigt

candycrush: Anser ni att det är otrohet om man dansat närgånget med en person på en klubb och hållit hand?

Om man känner att man inte kan/vill berätta det för sin partner, främst pga sina egna känslor och tankar kring det. Annars kan det nog inte räknas som otrohet nej.


candycrush: Om man varit med i en dejtingsajt och skrivit med folk, men dock sagt att man är i ett förhållande och därför inte är intresserad på det sättet?
Det finns ju dejtingsajter där man kan välja både "kort romans" och "vänskap" som alternativ på vad man söker. Har själv varit medlem på sådana sidor (dock endast när jag varit singel). Det är inte otrohet.