Forumet - Otrohetsdrama!

Otrohetsdrama!

1178 0 57

har inte läst tråd pga familjeliv, inte bra för mitt blodtryck. men utifrån det som skrivits i den här tråden så är det väl inte synd om henne. hon är väl något av ett rövhål om hon tycker att det är en dålig grej att hennes partner hittat någon denne älskar och är lycklig med.


Leijonsparf: hon är väl något av ett rövhål om hon tycker att det är en dålig grej att hennes partner hittat någon denne älskar och är lycklig med.
Visste att du skulle skriva så!!! Väntade på dig faktiskt.
Kan tillägga att han är ett as för att han inte verkar bry sig om att hon är sårad och att hans son saknar honom/sin pappa.

Min åsikt, som svar till dig, är att pappan kunde tagit sig ur sitt förhållande med TS innan han satte på dagisfröken. Det lustiga är att otrogna personer vet att den de bedrar inte är ok med situationen, ändå fortsätter de. 

Spana också in:

haha välkommen till min släkt. 
alla beter sig typ sådär och jag har helt slutat bry mig pga större energibov finns inte.
så jävla fult dock när de låter det gå ut över barn osv. en släkting till mig tog med sig sin unge till hans kk så fick han sitta och vänta ute i vardagsrummet medan de hade sex. sedan åkte de hem till frun/mamman och åt middag :D 
mysigt osv. 


FruLiten: hur orkar man
Läsa allt, menar du?
koalan: en släkting till mig tog med sig sin unge till hans kk så fick han sitta och vänta ute i vardagsrummet medan de hade sex.
Shockeradseriöst? Är din släkting mentalt frisk? Menar inget illa, undrar faktiskt

Stekaren: Att jag ska gänga mig och överlämna alfarollen till kommande generationer.
Jaha men trodde du redan var "pk", iaf i den här frågan. 

koalan: förmodligen inte.
Ledsen mår illa när sex blandas in i vardagen För mkt, på ett konstigt sätt. Om det är typ "fysisk kärlek" så är det ok men typ sex...... Jag vet inte, det är så obehagligt på ngt sätt. Respektlöst av föräldrar att ha sex istället för att ta hand om barn osv.

det är ju inte föda, även om man kan må bra av det (sex). åh...

Tula: Tjejer som ligger med upptagna killar är VIDRIGA! HÖR NI DET ERA SLAMPOR NI ÄR VIDRIIIIGA!!!!!!!!!!!!!
Eller hur!!!!!!!:( Asså, jag fattar inte... Så hemskt. Hade varit en annan femma om dagisfröken eller den otrogne drog sig ur det där men det fortsätter ju... Om det var/är pga. kärlek bör han hantera hela situationen annorlunda

koalan: får dock ont i magen av familjeliv pga misshandel av språk.
blir imponerad av hur många skiljetecken man kan sätta efter varandra, hur grova syftningsfel man kan göra och hur många särskrivningar man kan få plats med i ett inlägg.
Hehe, sant förvisso fast har aldrig "hängt" där alltför länge förutom idag (typ 2h.....). Verkar vara mångas om är äldre som är där, så förstår inte stavfelen... De kanske har svårt för forum och internet