Forumet - Ovanlig sjukdom (?)

Ovanlig sjukdom (?)

192 0 12
Jag har de senaste två åren varit väldigt känslig för kyla, är sällan jag känner mig riktigt varm och fryser i princip hela tiden. Dessutom har min aptit minskat och så lider jag ibland av enorm huvudvärk som inte går att lindra med hjälp av vanliga värktabletter. Svimmar mer och mer den senaste tiden och det kan bli problematiskt då jag alltid är ute (jobbar, högskola eller andra aktiviteter). Hänt att jag svimmar när jag är själv utomhos mitt i natten påväg hem, det är minst sagt farligt och obehagligt att vakna upp på marken och inte veta vad som hänt.

Har varit hos läkaren och gett blodprov men de har inte fått fram något resultat. De ska fortsätta undersöka saken men gått två månader nu och jag börjar bli lite orolig.

Vet någon vad det kan vara, eller har ni några råd?

Spana också in:

Postorderhoran:

stå på dig hos läkaren. det är ju knappast bra att hålla på och svimma sådär lite var som helst. Har du fått remiss någonstans eller är du på vårdcentralen?


Ja, jag fick en remiss. Det med sköldkörteln har de kollat upp och jag fick ta hormoner för att se om det hjälpte, men det gjorde det inte.

Läskigt. :(