Forumet - Over grow - Posta joints med brännässla i till skolor, biblotek. mm.

Over grow - Posta joints med brännässla i till skolor, biblotek. mm.

318 0 24
Jag fick en super idé när det va en här på forumet som skrev att man skulle kunna rulla joints med brännässla i (för att brännässla är nära släkt med hampan) och lägga på caféer och allmänna plaster osv.

Så jag tänkte om man skickaväg ett brev till några gymnasieskolor, biblotek, stora företag osv. i stan man bor i med ett en sån joint och ett litet brev med lite information och varför man gör det. Sen natten efter att man skickat iväg breven så går man till skolorna, bibloteken och afficherar som fan!
Det kommer verkligen att väcka en debatt i tidningarna och folket i stan. Det går ju inte att missa!

Efter som att vi bara skickade ogräs till dom så är det ända brottet man kan åka dit för är affecheringen och det är ju bara ifall man blir tagen på bar gärning.

Vad tycker ni? Vad ska det stå i det brevet? Jag tycker att det är en super idé och jag tycker att så många som möjligt ska följa efter!

Ni får ursäkta min stavning och grammatik jag ska jobba på det.

peace

(kanske inte får skriva sånt här på det här skit forumet men jag gör det ändå)

Spana också in:

Jag vet inte om jag tycker att det är en bra idé, jag hade blivit rätt sur om någon hade postat en joppe till min arbetsplats...
Affishering bör bara ske på platser där det finns allmäna anslagstavlor, annars kommer folk bli ännu mer lacka på de jävla knarkarna.

Tror att en sådan aktion hade påverkat till det negativa dessvärre.
Att sätta upp affisher är bra sålänge det är på platser man får göra det på.
finns you redan operation owergrow som sätter igång i stort sätt så fort det blir tillräckligt vart att börja odla ute. hela skiten går ut på att i allmänna helst komunala eller statliga rabbater plantera vanlig hampa som i utseendet är väldigt lik the real deal så länge man inte e skukt duktig på växter. allt detta för att väcka debatt.

www.canabisera.se finns bilder och massa kul läsning.