Forumet - p-piller + mask = bebis

p-piller + mask = bebis

698 0 31

Spana också in:

Jagblåserbort:

Kanske, fast om det kan äta upp p-pillret kan det inte äta upp banet med då[surprised] är inte masken i magen? och pillret och åker ut i blodet? och bebisen i livmodern..


förstår inte riktigt hur du tänker... masken och p-pillret är ju i magen. bebisen är i livmodern och magen och livmodern har väl ingen direkt kontakt med varandra?
sandersson:

rstår inte riktigt hur du tänker... masken och p-pillret är ju i magen. bebisen är i livmodern och magen och livmodern har väl ingen direkt kontakt med varandra?


vad jag vet är väl masken i tarmarna? eller är jag ute och cyklar? :p ppillret åker väl ner i magsäcken men jag skulle väl också tippa att de verksamma ämnena åker ut i blodet... inte ut i tarmarna där masken är. men jag har ingen aning! haha
fast då skulle det väl vara samma sak för mediciner vi stoppar i oss, och det skulle man väl ha hört om? de sägs ju att maskar som parasiter är ofarliga och det skulle det väl knappast kallas om de t.ex. hade tagit bort effekten av en viktig blodtrycksmedicin eller vad som helst... maskarna kanske bara äter sånt som är gott, godis, glass och fett[bigsmile]