Forumet - P-piller smärtor

P-piller smärtor

315 0 2
Hej alla! Har ni någonsin upplevt problem med p-piller, det har jag själv varit med om, det har bokstavligt talat förstörd många nätter. Jag själv tog abelonelle 28, men slängde hela kartan full då man får ett sånt fruktansvärt illamående och hela magen värker samt krampar. Har flera gånger trott jag varit sjuk, fick exempelvis magsårs medicin utskrivet trots allt detta. Har ni några tips på bra andra preventivmedel hade tänkt på p-plåster. Hjälp mig och berätta gärna om era p-piller historier.
Ofta kan det ta några månader innan kroppen ställer om på P-piller, kanske ca tre kartor. Men om man har så stora biverkningar förstår jag att det inte känns värt.

Rekommenderade personen som skrev ut p-piller något annat? Om ni har pratat om biverkningarna alltså, annars tipsar jag om att ta upp kontakten igen. Du kan ju även berätta där att du har tänkt på p-plåster t.ex.

Det finns även minipiller, som innehåller en lägre dos hormoner (men som måste tas vid mer exakta tidpunkter, varje dag)

Och en del hormonfria alternativ!Tråkigt att du mår så dåligt av dina p-piller, du borde kontakta din läkare så att du får testa någonting annat. Jag fick biverkningar av mina p-piller när jag började med dem för första gången, de biverkningarna varade i någon vecka, sedan slutade de. Jag fortsatte inte uppleva dem, mer än när jag skulle förlänga kartorna (alltså inte ha lika korta pauser emellan).