Forumet - P-ringen skaver

P-ringen skaver

807 0 29
har haft p-ring i ett halvår nu ungefär och börjar tröttna på den ..
det är jobbigt och trycka in den, för tycker det är sån äcklig känsla, och ta ut den är inte skönt heller direkt.. och att behöva tänka på o ta ut den vid sex (kan inte ha den inne för han känner den o gör ont för han o jag tycker de är jobbigt med) , men annars funkar det bra ju..
har haft p-plåster innan, var asskönt o ha , men fick sår under plåstrena till slut.. hade p-stav innan med vilket jag inte rekommenderar till första valet iaf.. jag blev helt störd av den, hade världens humörsvängningar osv o hade mens i 20 dagar i streck ungefär så den åkte ut, aldrig mer säger jag bara..
så vad finns det kvar egentligen?!
dessutom så åker ringen ut , eller ja, känner den då jag går ofta, hur långt jag än trycker in den så hoppar den ut endå (1 cm ute ungefär så inte hela)
kondom suger också så säg inget om det..

får panik.. när nåt funkar så ska de cpa såklart, och nej vill inte ha p-piller, går redan på piller så de räcker.

nån som använder spiral btw? måste ju göra grymt ont o sätta in .......

Spana också in:

Imoon:

Äh, bytte du aldrig plats på plåstrena eller? [zzz]


Jo, t.ex från förra sidan av låret till det andra..

Sagitta:

Hur fungerar plåster egentligen?


Man sätter dit ett en gång i veckan, den fjärde då man ska ha mens tar man bort det då. Hormonerna osv går in genom huden och jaa.. det funkade bra! jag tyckte om det, skämdes inte heller för det, många döljer ju det då dom är på badhus t.ex :p beror på vad du undrar för nåt? =)