Aviseringar
Rensa alla

Påbörjan till ett nytt islamistiskt dåd i Göteborg


Ämnesstartare

Terrorbrott av muslimer 3

Terrorbrott av högerextrema 1600

Cool story bro.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag ser att vänsters braintrust slagit på sin intelligensreserv. Argumentationen flödar och många tänkvärda poänger. Tråden är ett, bland många vill säga, levande bevis för vänsterns naivitet och förnekelse. Ur all sörja så har inte ens hälften svarat på frågeställningen. Det hela går att runda av till

"Kebab är gott"
"jag känner en trevlig muslim"
jag är nazist och har hallucinationer.

Jag förstår att en användare som Hampie, med det begränsade kapital han har, slår tillbaka mot mig på det enda sätt han kan. Att ge sig på mig som person och klaga på stavningen. Vilket i det stora hela såklart är störtlöjligt då det viktigaste i en text är att poängen går fram. Och jag ser inte hur den skulle vara obegriplig för någon. Men det är förståeligt som sagt. För tydligen kände sig även Hampie träffad i mitt inlägg.

Till Rödingajävel då.

Att kalla mig för en överklasslakej, med tanke på att du mycket väl vet min status och ursprung vore som att kalla dig för arbetarklasskonspiratoriker med hänvisning till ditt parti (SAC) och vart dom står i frågan gällande illegala invandrare i Sverige.

Du har sagt väldigt många gånger att du är kritisk till islam såväl som mångkulturen. Men vart är din kritik då, och varför har den uteblivit? Du har kritiserat det som ett helhetsfenomen men utan att ha tillämpat den på enskilda fall. Vart är din kritik till islamisterna i Rinkeby? Moskébyggena i Malmö och Göteborg? Det har ju inte funnits brist på tillfällen direkt, för jag har startat otaliga med trådar om ämnet. Utan det här blir din kritik mycket tam och tämligen meningslös.

Du ser inte nyktert på islam. Och du ser inte nyktert på mångkulturen. För hade du nu gjort det på riktigt så hade du inte ens varit i närheten av att kalla den pågående processen för en konspiration. Den är brett förekommande och har ökat i takt med demografin. Såvida du inte har en vag förankring i verkligheten så finns här inget att bestrida. Om du sedan vill ironisera över att det skulle vara en högre makt som står för den är ju.. vilket som.

Att du försöker bunta ihop islamisterna från mellanöstern till mig och Sverigedemokraterna är alltid lika roligt. Det hade varit intressant att höra en liten utläggning om saken någon gång. Enligt mig så ser du alla till "höger"(vilket i sin tur är en billigt försök till att distansera sig från folk i dom egna leden) om moderaterna som Fascister. Stämmer det? Jag tar förresten tillbaka vad jag tidigare har sagt om att inte sjunka ner på din låga nivå och börja kasta verklighetsfrånvända epitet på varandra. Från och med nu är du en stalinist i mina ögon.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ser knappt hälften av inläggen i den här tråden...
Men islamism eller icke-islamism...

Huvudsaken är att det är bra att FRA börjar leverera! Fler sådana här idiotier kommer stoppas i framtiden oavsett vad gärningsmännen har för uppsåt och ursprung.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

[cry]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajäveln:

Sammanfattning:

[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ett makabert fynd:

Hisb-ut-Tahrir, kända för att vara sahria vurmare och som här kännetecknar sig själv som "Befrielse parti" här i Europa:

http://www.h​​izb.org.uk/current-affairs/what-are-danish-people-like


   
SvaraCitera

Ganthuc:

Jag förstår att en användare som Hampie, med det begränsade kapital han har, slår tillbaka mot mig på det enda sätt han kan.

Jag uppskattar att du tycker att jag har bra språk som kapital.


   
SvaraCitera

Jag anser att man bör se varför denna terrorism finns. USA/Israel/väst har mördat miljoner muslimer, orsakat svält, stulit fattiga människors pengar, förstört bostäder, använt sig av slavar och tortyr. Att muslimerna slår tillbaka och kräver frihet och självständighet för sina länder och sina folk är naturligt.

Image


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Och att dem kommit fram till att det inte alls rörde sig om något terrordåd (nog för att mord inte är bättre men vafan, alla mördar någon gång ibland) reagerar du hur på?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Liebestraum:

Och att dem kommit fram till att det inte alls rörde sig om något terrordåd (nog för att mord inte är bättre men vafan, alla mördar någon gång ibland) reagerar du hur på?

Det är ju terrorism likväl det med. Ifall det står klart att man hade kontakt med Al-qaida och Al-shabab så spelar det ingen större roll hur svenskt rättsväsende väljer att rubricera deras brott som. Allmänheten kommer att se det för vad det är ändå.


   
SvaraCitera

skjut några sossar så jag slipper se dig


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ganthuc:

Allmänheten kommer att se det för vad det är ändå.

Ja, men tror inte att din paranoia är allmänhetens


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Liebestraum:

Ja, men tror inte att din paranoia är allmänhetens

Verkligen inte. Tror du på fullaste allvar att allmänheten skulle skilja på detta?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ganthuc:

Tror du på fullaste allvar att allmänheten skulle skilja på detta?

Ja, i alla fall de som inte bor i husvagn


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ganthuc:

Att kalla mig för en överklasslakej, med tanke på att du mycket väl vet min status och ursprung vore som att kalla dig för arbetarklasskonspiratoriker med hänvisning till ditt parti (SAC) och vart dom står i frågan gällande illegala invandrare i Sverige.

Det är ju just att du är arbetarklass som gör det så äckligt att din lojalitet ligger hos dina härskare och inte hos dina egna. Du går aktivt in för att skapa splittring och konflikt inom klassen, något som enbart företagsägare och politiker tjänar på. Så länge vi arbetare slåss inbördes istället för att gå samman och rikta vårt klasshat uppåt mot de som verkligen har makten kan de härska ostört.

Ni rasister är samma pack som knarklangare och småkriminella som tjänar sina pengar på att skada sina egna. Ni vill vända arbetare mot varandra och allierar er friskt med överklassen så länge de har samma hudfärg som er eller tillhör samma religion. Ni angriper människor ur er egen klass och målar upp dem som problemet, fattiga människor som varken har mer makt eller inflytande än er själva, medan ni går hand i hand med politiker och storkapitalet. Ni ser Ingvar Kamprad som en kamrat men spottar på vanliga muslimska arbetare. Klassförrädare och överklasslakej är precis vad du är.

Du kan definitivt kalla mig arbetarklasskonspiratoriker, det är en ganska träffande beskrivning. Jag är anarkist och konspirerar definitivt mot det rådande samhället och dess makthavare.

SAC är förövrigt inte ett parti utan en fackförening, och det är helt sant att vi är det enda fack som aktivt organiserar papperslösa arbetare. Vi vill förhindra att dem används som ett slagträ mot resten av klassen för att dumpa villkor och avtal, och arbetar därför för att de ska få legal status som medborgare och för att de ska ha samma löner och rättigheter som andra arbetare i Sverige. Som sagt, vi anser att arbetarklassen ska hålla ihop och kämpa tillsammans istället för att som ni klassförrädare alliera sig med överklassen och det politiska etablissemanget mot er klass.

Ganthuc:

Vart är din kritik till islamisterna i Rinkeby?

Samma som mot SMR, Nordisk Ungdom och annat fascistpack. Hindra deras politisk verksamhet, sänk deras organisationer och tvinga dem att lägga ner sitt engagemang. Att folk sitter hemma vid datorn heilar, diggar Hitler, drömmer och sharialagar eller vad de olika fascisterna nu gör skiter jag i. När de däremot organiserar sig, skapar maktbas i bostadsområden, eller på andra sätt formerar sig som politisk rörelse, ska de krossas. Det är ju t.ex. därför Al Quds-kommittén demonstration i Stockholm (där även vita fascister ur bl.a. Nordisk Ungdom och Fria Nationalister deltog) attackerades av socialister. Vi gör inte skillnad på er vita fascister eller era muslimska motsvarigheter.

Ganthuc:

Moskébyggena i Malmö och Göteborg?

Förbjud dem. Likaså kyrkbyggen, synagogor och andra religiösa byggnader. Jag är inte för religionsfrihet utanför den privata sfären, jag ser gärna förbud mot organiserad religion och religiösa symboler. Religion är en privatsak och ska stanna på individnivå, det ska inte ha nån som helst utrymme i det offentliga.

Ganthuc:

Det har ju inte funnits brist på tillfällen direkt, för jag har startat otaliga med trådar om ämnet. Utan det här blir din kritik mycket tam och tämligen meningslös.

Jag har skrivit i flera av dem, gett min syn på saken samt kritiserat dina löjliga åsikter och konspirationsteorier. Problemet är att du har fel och inte kommer att övertygas av argument eller fakta eftersom du inte tänker logiskt och sorterar ut allt som skulle kunna nyansera din instängda, konspirationsteoretiska världsbild. Jag har inget som helst hopp om att kunna påverka dig utan argumenterar främst emot för att dina dumheter inte ska få stå oemotsagda när andra läser dem. Det är också därför jag ofta slutar argumentera när jag fått fram det jag vill ha sagt och bemött det du sagt en gång, såna som du bygger er argumentation på att haverera och säga samma saker, trots att ni blivit motbevisade, till den andre tröttnar. Du är inte intresserad av en seriös debatt och vill inte alls höra andras syn på saken, du vill bara få ut din agenda och normalisera dina sjuka åsikter. Därför argumenterar jag inte för att övertyga eller påverka dig, utan för att få fram det jag själv vill ha sagt och lyfta fram hur löjligt din världsbild är.

Ganthuc:

För hade du nu gjort det på riktigt så hade du inte ens varit i närheten av att kalla den pågående processen för en konspiration. Den är brett förekommande och har ökat i takt med demografin. Såvida du inte har en vag förankring i verkligheten så finns här inget att bestrida.

Nej. Det är en löjlig konspirationsteori utan verklighetsförankring som bygger på mytbildning, historierevisionism och förvridning av verkligheten.

Ganthuc:

Att du försöker bunta ihop islamisterna från mellanöstern till mig och Sverigedemokraterna är alltid lika roligt. Det hade varit intressant att höra en liten utläggning om saken någon gång. Enligt mig så ser du alla till "höger"(vilket i sin tur är en billigt försök till att distansera sig från folk i dom egna leden) om moderaterna som Fascister. Stämmer det?

Nä. Fascism är en reaktionär tendens/rörelse inom det kapitalistiska samhället. Som tendens idag kan den bäst förstås som en allmän fascistiser​​​ing av samhället. Som rörelse kan det beskrivas som en militant högerrörelse, vars funktion är att splittra arbetarklassen, krossa arbetarrörelsen och framtvinga klassfred. Detta sker både på parlamentarisk och på utomparlamentarisk nivå.

Ganthuc:

Jag tar förresten tillbaka vad jag tidigare har sagt om att inte sjunka ner på din låga nivå och börja kasta verklighetsfrånvända epitet på varandra. Från och med nu är du en stalinist i mina ögon.

Ok, kalla mig det om du vill. Skillnaden är ju dock att du faktiskt rent ideologiskt är fascist och en del av den fascistiska tendensen/rörelsen, medan jag inte är stalinist utan en del av den kommunistiska/anarkistiska rörelsen. Bara en sån sak som min syn på staten är ju direkt motsatt stalinismens. Att du kallar mig något gör det inte sant, det är praktiken och inte orden som spelar roll.

Om du jämför min faktiska praktik och ideologi så hittar du få beröringspunkter med stalinismen (du hittar desto fler mellan dig själv och stalinismen), medan du och fascismen (oavsett om vi pratar nazism, falangism, italiensk fascism, islamism, nationalbolsjevism, grå vargarna i Turiket eller valfri fascistisk ideologi) har en direkt ideologisk och praktisk länk. Så visst, kalla mig stalinist. Jag bryr mig verkligen inte och tar inte åt mig eftersom du har objektivt fel. Du däremot är fascist både i teori och praktik. Den enda skillnaden mot gårdagens fascist är vilken retorik och symbolik ny nyfascister använder. Er funktion, teori och praktik är densamma.


   
SvaraCitera