Forumet - Pärla armband-umträff @ Ung Cancer [6 oktober i Stockholm]

Pärla armband-umträff @ Ung Cancer [6 oktober i Stockholm]

14250 2 154

hemsida_p%C3%A4rldag.jpg


Vill du komma på årets mysigaste träff? Vill du samla lite extra karmapoäng? Tycker du cancer är en vidrig sjukdom? Vill du kramas med mig? Då ska du fortsätta läsa nu...


De flesta kanske har sett Fuck Cancer-armbanden som folk stolt går runt med på armen. Dessa armband görs av volontärer och hela vinsten går till Ung Cancer och deras fantastiska arbete med att förbättra cancerdrabbades levnadsvillkor. Volontärerna är alltså livsviktiga för att de ska kunna gå runt.

Vill du vara med och göra armband? I know I do. Jag har tänkt att pallra mig dit 6 oktober och jag tänkte att ni kanske vill hänga med, pärla lite tjusiga armband, ta en kaffe (fika finns där) och snacka lite skit.

Detta pågår alltså söndagen 6 oktober 14:00-18:00, en mysig söndagseftermiddag med härliga människor och en massa karmapoäng att stoppa i bakfickan. (Mer info + adress: http://www.ungcancer.se/gor-skillnad/parldagar)

Kommer: 
Fingerprints

Senast ändrad 25 Sep 2013, 11:47 av Fingerprints

Spana också in:


Fingerprints: Vad är det du har svårt för med konceptet?
Ett armband där det står "fuck cancer" på känns mest meningslöst och förolämpande. Som att ha ett hakkors med ett streck över. Jösses, så edgy liksom. Ogillar också att man ska annonsera att man stödjer välgörenhet. Emellertid är ju sådant effektivt så det får gå ändå.

Nachac:
Ett armband där det står "fuck cancer" på känns mest meningslöstd och förolämpande. Som att ha ett hakkors med ett streck över. Jösses så edgy liksom. Ogillar också att man ska annonsera att man stödjer välgörenhet. Emellertid är ju sådant effektivt så det får gå ändå.
Det är väl mer för att locka fler att donera, dels lockar du den där fösta personen att "köpa" ett armband men sedan även dess bekanta och vänner och jag tycker det inte är något fel att skylta med att man stödjer ung cancer (eller annan förening). Tror de skulle få in väldigt lite pengar utan dessa prylar, ex rosa bandet och de här armbanden. Människan är tyvärr skapad lite egoistisk och man tänker inte riktigt på att donera om inte olika kampanjer finns.

Tycker i alla fall man bära dessa armband + exempelvis rosa bandet med stolthet. Ser inget fel med det då det blir något gott i slutändan. 

Fingerprints:
Äntligen någon, började nästan tvivla på ert engagemang men misstänkte att du skulle vara först Glad
Min förhoppning är pärlarmbandets kraftuttryck ska kunna hjälpa nära och kära, och cancer-sjuka själva, att ta sig igenom den svåra tid som sjukdomen innebär; att ge lite jävlar anamma och kämparanda till de som behöver't!