Forumet - Päron eller Äpple?

Päron eller Äpple?

358 0 28
Ne inte som frukt, utan som smak!

Det finns så otroligt mycket olika sorters musik-genrer.
Och ingen verkar komma överens om vad som är bra och dåligt..

Så hur tycker ni?
Finns det bra och dålig musik?
Eller handlar allt egentligen om hur välkomnande man är?

Jag har själv otroligt lät för att avgöra om något är bra, även fast det är en genre jag tveklöst hatar rakt av..


För dina tankar till ord och berätta om hur du tycker det är.

PösS

Spana också in:

KamikazeTomten:

Kan tillägga till den tesen att jag praktiserade på ett dagcenter för förståndshandikappade och dansbandsmusik var populärast bland folket (förutom personalen)


Haha :-D Ja, man kan ju fråga sig vad som ligger bakom. Min mamma jobbar på en skola för ungdomar med förståndshandikapp och där regerar hip hop och carola :-P Hip hop kan ju dock vara rätt avancerat textmässigt, men troligtvis är det inte det de förståndshandikappade tonårskillarna lyssnar på.
Nyckeln till acceptans ligger i att bortse från mallar och "vad som är inne". Att inte bli insnöad, helt enkelt. Att utforska så mycket som möjligt. På det sättet har jag lyckats spränga några av de fördomar jag har haft. Den musik jag (åtminstone i skrivande stund) inte gillar anser jag inte vara dålig, utan snarare "mindre intressant".
jojOzZz:

Kanske behöver få ut lite energi, då de för det mesta går teoretiska kurser?


Haha! xD

Grjen är nog den, att de inte pratar om 14-18 åringar. De tänker nog mer på musiker som varit med ett bra tag och under den vägen utvecklats på ett sätt som tidigare inte varit så vanligt.
Vet själv hur mycket man utvecklas och blir mognare till och med inom vardagliga grejer som inte har något med musik att göra, av själva musiken :).

Tror inte man blir smartare av Öl och Dubbel pedaler.!