Forumet - Päronen slänger ut mig! Sigh!

Päronen slänger ut mig! Sigh!

102 0 16
Nu har dem äntligen tröttnat på att jag "inte gör någonting" (de är blinda och ser att jag inte hjälper till.)

Iaf, känner också att det är dags att ta mig härifrån. Jag och min päron går inte ihop.

Dock har jag lite problem att lösa.

1. Lumpen - De tar sådan satans tid att komma ur det, de vet mina skäl och att jag har ben problem. Dock så måste jag tillbaka igen efter min första permis för att KANSKE kan få åka hem nu i veckan. (Detta löser jag själv)

2. Jobb - Jag hittar inga jobb här i stan. Jag har en målar utbildning men det hjälper inte, får inte tag i något måleri jobb alls. Sjukt men sant (har inget intresse egentligen för att jobba som målare men men pengar.) Och andra jobb är bara säljare med ERFARENHET. Jag har även planerat att börja plugga till Hösten. Finns det någon chans att jag kan få hjälp till lägenhet i samma stad? What to do?

3. Lägenhet - Ja, det fixar jag direkt efter att jag har fått jobb som är typ.. omöjligt. Då undrar jag hur det är att få hjälp av socialen? Vad är de minsta kraven för att de ska hjälpa mig på traven att komma härifrån så att jag kan starta mitt liv utan alla bråk och hat här hemma? ;>

Spana också in:

Förvirradknug:

Jag har en målar utbildning


Jag läste det, men jag ville vara säker. I så fall så borde socialen kunna försörja dig under förutsättning att du inte kan få några andra bidrag. Annars säger jag som iosib, flytta till jobben om det inte finns några där du bor. Be dina föräldrar stå på hyreskontraktet (för att få tag på en bostad) och skriv över det på dig så snart du har en fast inkomst.