Forumet - PAKETLEKEN på UM-träffen i Sthlm 23/8 - Deltagarlista & instruktioner

PAKETLEKEN på UM-träffen i Sthlm 23/8 - Deltagarlista & instruktioner

12291 3 70
Hej allihopa! Hjärta

Det talades lite om att vi skulle köra Paketleken på träffen i Stockholm den 23/8 och eftersom den - tro det eller ej - faktiskt börjar närma sig, känns det som att det börjar bli dags att planera denna aktivitet. Vi har inte kommit fram till några gemensamma regler ännu men jag kommer med ett förslag här som ni sedan får diskutera vidare om ni känner att det är fullständigt orimligt.

INSTRUKTIONER:
Varje deltagare tar med sig varsitt paket (obs: inslaget) som kostar mellan 20-50 kr. Det ska inte vara något levande, inte heller större än vad som går att ta med sig till/från träffen obehindrat, och ska inte vara någonting som kan skada personen som tar emot paketet. Väl på träffen kommer vi, genom att låta tärningarnas slump avgöra, att dela ut paket till varandra. Alla som tagit med sig ett paket och deltagit i leken kommer därmed att få ett nytt och alldeles eget paket från någon av dem andra deltagarna! Party Visst låter det skoj? 

Ni som vill delta i paketleken skriver upp er i följande lista:

VI DELTAR I PAKETLEKEN 23/8: 
Loquor/Snor
Buddah
Senast ändrad 30 Jun 2014, 12:17 av Zymba

Spana också in:


loquor: Varje deltagare tar med sig varsitt paket (obs: inslaget) som kostar mellan 20-50 kr. Det ska inte vara något levande, inte heller större än vad som går att ta med sig till/från träffen obehindrat, och ska inte vara någonting som kan skada personen som tar emot paketet
Ska ta med en livsfarlig gigantisk groda som kostar 60kr.

Fuck the system! Cool