Forumet - Pålitlig nätbutik för begagnade datorer...

Pålitlig nätbutik för begagnade datorer...

1277 0 12

Spana också in:

Laptops har generellt sett mycket kortare livstid än stationära datorer, och är också oftast betydligt mycket svårare att laga. Därför kan det vara värt att köpa nytt istället. Åtminstone om du tänkt ha den som bruksdator under några år. Med dina låga krav så behöver det inte bli speciellt dyrt. Vill du ha rekommendationer på datorer så bör du fråga efter detta i den klistrade tråden för råd vid datorrelaterade inköp.
aristoteles:

Jag köpte från inrego förut. De är mer inriktade mot företag kanske och säljer gärna i mängd, men det hindrar dig inte.

Jag köpte en laptop en gång och var väldigt nöjd.


oki, jo. Jag har köpt begagnad Stationär på Nicator förrut, Datorn såg ut att va spritt ny när den kom. Den har fungerat kanon sen dess å går fortf som en klocka :)

Men inrego har jag sett också :P
Var inte dum, du vill inte ha en begagnad laptop från nån dåre du inte känner, speciellt inte av något billigt märke. Förslitningen på laptops är extrem; en överväldigande majoritet av alla laptops håller mindre än fem år, och batteriet har garanterat blivit dåligt långt innan dess om du inte har turen att köpa av nån som vet hur man tar hand om ett batteri (vilket du inte har.)

Köp en sån här istället, billigare än så kommer du knappast undan begagnat heller, åtminstone inte om du vill kunna använda den i mer än ett halvår.