Forumet - palla inte existera längre

palla inte existera längre

302 1 3
Det känns som att alla ljuger för mig när de säger att de tycker om mig eller när de säger att jag är deras bästa vän osv... Det känns inte bara som det utan jag nästan helt säker VET det. Om jag skulle död skulle väl bara några få tårar fällas för någon dog liksom. Men efter någon vecka skulle ingen bry sig igen. Som om jag aldrig funnits där. Får känslan nästan varje dag och ibland flera gånger om dagen att jag inte borde existera och att jag bör göra något åt det problemet. 

Det går ju inte att ändra på att folk ogillar mig men hur ska jag få bort tankarna om att jag är så oälskvärd. Vet inte vad jag ska göra. Hör inte hemma på jorden längre och vill bara bort härifrån så att jag slipper förstöra någonting mer.

EDIT: Kom inte med några "du är bra som du är" som förra gången jag gjorde en sådanhär tråd för det är bara extremt jobbigt och får mig inte att må bättre, snarare tvärt om.

Kommentarer (7)

  1. Har du möjlighet att träffa andra människor istället? Även om de du känner nu ogillar dig så går det att hitta människor som gillar dig.

  2. alla jag någonsin träffat och träffar utanför skolan osv har jag känt börjat ogilla mig. Ingen ide´att försöka längre

  3. Säker på att du inte inbillar dig? Brukar rätt ofta få den känslan med, även om personen i fråga till exempel har sagt att hen gillar att umgås med mig precis innan

  4. Jag är nästan helt bombsäker, alla i min omgivning och då menar jag ALLA. Till och med min hund 

  5. Hur kan du vara så säker?

  6. Tror fortfarande att du inbillar dig, men svårt att säga utan att veta mer.

Senast ändrad 4 Nov 2015, 23:12 av Axelinaaas
Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Har också haft sådana tankar ett tag, var ungefär 10-13 år gammal när de var som starkast. Inget går sällan att ändra helt och hållet på en dag, men långsamt men säkert försvinner oftast ångesten. Den kommer tillbaka, det gör den förr eller senare, men man får kämpa sig igenom den och försöka lägga fokus åt det som gör en glad och ger energi istället (har du en hobby, lägg tid på det, gillar du en specifik människa, lägg tid på den osv).

Det är så lätt att man blir inne i sig själv och undrar vad andra tycker om en, och ibland kan det vara bra att öva på att släppa det och bara älska sig själv. Du är med säkerhet den enda som alltid finns där för dig, men glöm inte att människor är flockdjur som gärna hjälper varandra. Är du ledsen eller känner dig oälskad, berätta det för någon du litar på så kan relationen till den personen kännas verkligare, eftersom det verkar vara det du söker efter. Sen är det alltid bra att ventilera och känna stöd från någon. Få bekräftelse kort och gott 

Man är aldrig ensam, det är några viktiga ord, iallafall för mig.