Forumet - Palme mördad av bilderberg

Palme mördad av bilderberg

724 0 12
Eller dylik organisation. Man kan väl påstå att det var innan dess som Sverige var vid kulmen av att nå socialism? Och efter det satsar man fortfarande på någon sorts välfärd från sossarna fast målet tycks ha försvunnit. Istället brer alltmer högertendenser ut sig.

Hur känner ni inför detta? Att Sveriges ledande sociliastiska kraft blev mördad av samma USAagenter som avsatte Chiles socialistiska regering 73? osv.

Sen att både reinfeldt och bildt blev inbjudna till bildenberg några månader innan valet 06, ren slump att de råkade vinna?

Vad tror ni? Väldigt foliehatt men vad ska man säga?
Känns detta troligt?

Spana också in:

Du presenterar inga konkreta bevis på att det skulle vara varken jänkarna, eller Bilderbergruppen. Bara för att man har motiv och resurser betyder inte det att man är skyldig. I fallet Chile är det okontroversiellt att jänkarna hade ett finger med i spelet i att byta ut Allende mot Pinochet.

Själv är jag inne mer på Leif GW's spår som det mest troliga alternativet:


I övrigt tycker inte jag att man ska snöa in sig för mycket på olika konspirationer. Speciellt inte när man saknar konkreta bevis. Då bör man hellre lägga tid å att belysa hur den kapitalistiska ekonomin fungerar och vilka problem den för med sig.
Hah, intressant teori :D.

Tycker dock inte att det lönar sig att spekulera. Vi har för lite information, helt enkelt.

Dock skulle jag personligen önska att Säpos arkiv öppnas snarast. Man kan inte veta vilka roligheter där finns!

Och vi lär aldrig få uppleva det bästa kapitalismen kan komma med förrän den utsätts för reell konkurrens av andra resursfördelningssystem, som t.ex. socialismen.