Forumet - Panikångest i skolan

Panikångest i skolan

3640 3 8
Jag går nian nu, sista terminen. Jag hade lite problem förra terminen med att jag fick panik när jag var i skolan och visste inte vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen.  Nu i början på andra terminen har jag varit borta 5 av typ 8 dagar pga ångest innan skolan och panikångest när jag är här. Får även ångest när jag inte är i skolan alls för att jag ska tappa mina betyg. Låg i som fan förra terminen och höjde mina betyg med 40 poäng för att ta mig in på det gymnasiet jag verkligen ville gå. Och är så rädd för att tappa betygen och inte ta mig in , vad ska jag göra??

Spana också in:

Förväntansångesten, alltså rädslan för att få en attack, vilket ofta framkallar en attack kommer av att man vill dölja den och är rädd att ses som konstig och besvärlig. Har du folk omkring dig du kan berätta om detta för så gör det. Det blir så mycket mindre då om folk omkring en vet hur de ska bete sig. 
Jag fick panik förra året på skolan jag skällde ut lärarena för dom var på mig och jag fick även panik att dom skulle stänga av mig ifrån skolan då jävlar ska dom blir anmälda för att ha bråkat med fel Person jag hatar att gå i skolan men jag har bara 2 år kvar tills jag börjar jobba jag och min lärare gillar inte varandra vi kan inte vara i samma rum då bråkar vi direkt men nu har jag en till lärare så nu behöver jag inte bråka med min dumma lärare han är på mig så fort någon annan lärare går iväg då får jag gå med rektorn det är då jag blir lugn hon lyssnar på eleverna mer en lärarna