Forumet - pappa med cancer

pappa med cancer

2574 1 4

När jag var 14 år fick pappa cancer och det har nu gått 4 år sedan dess. Innan var han pigg och jobbade hur mycket som helst och nu orkar han bara ligga i soffan. Jag ser han bli sämre och sämre.. Det har blivit så att han nu lever genom mig, det är en enorm press som ibland kan bli alldeles för stor.  någon som känner igen sig? Det är också så att under dem här åren har jag bara kunnat prata med mormor och morfar. Men fick precis reda på att mormor fått alzheimers  och morfar blivit sjuk. Vad ska man göra när alla bara lämnar en kvar helt ensam? 

Skriv pm om du behöver prata. Känner igen mig en del, min farsa gick bort i cancer för snart 9 år sen. Så vet hur det känns att se det hela! 

Finns inte så mycket att göra förutom att bara försöka fortsätta leva, var glad för dom minnen man har med personerna och tänk hela tiden att dom är med dig ändå på en annan plats. Kram på dig

Jätte tråkigt, min Mamma har haft bröstcancer och går igenom en cellgiftsbehandling som är mycket krävande för Mamma.

Min släkt är frisk ingen med Alzheimer eller något sånt, min Mormors syster dog i Bröstcancer för ett tag sen men annars inget konstigt men det är ju oväsentligt nu.

Om du känner för att prata så får du gärna skicka ett meddelande till mig om du känner fört!

Spana också in: