Forumet - Pappa :(

Pappa :(

1840 0 25
Har en halvbror på pappas sida och en ''hel'' syster.
Tycker ni att min pappa behandlar mig och min syster orättvist:

Under påsken som påsk present fick min halvbror en jacka för ca 2000 kr och jag och min syster fick inget, inte ens ett påskägg... Sen får min halvbror nästa nya saker hela tiden, leksaker och kläder! Då menar jag inte bara vanliga kläder som typ hm utan fina märken som gucci, ralph lauren osv... Sen får han nästan varje gång de går in en leksaksaffär leksaker för några hundra... Han får liksom detta en helt vanlig dag, ingen födelsedag eller något! PS. Han är 6 år!

Fyllde 18 år för inte så länge sedan och min pappa har sagt till mig sen jag var typ bebis att jag skulle få en bil av honom och det är liksom något han pratat om väldigt mycket. Och sen när jag fyllde 18 år tror ni jag fick en av honom? NEJ! Fick en av min mamma. På tal om min mamma, hon är väldigt ''rik'' om man får säga så.. Men fortfarande oschysst att mamma ska betala allt. Av min pappa fick jag istället ett halsband för ca 2000 kr istället... Skulle aldrig förvänta mig en bil bara sådär men det var ju liksom något ha typ hade lovat mig sen jag var liten.

Jag och min ''hel'' syster har inte fått något på flera år! Eller jo, vi har fått julklappar och födelsedagspresenter men det har aldrig varit några märkvärdiga presenter... Vi har inte ens något rum hemma hos vår pappa så har inte sovit över hos honom på kanske ett år?!

Kommer ihåg förr en gång när jag behövde nya jeans eftersom jag hade haft samma par i 2 veckor då jag inte hade några andra som jag använde. Tror ni jag fick ett par nya? NEJ!

Menar nu verkligen inget ont till min halvbror för det är ju inte hans fel, utan min pappas! Känns taskigt att min mamma ska behöva betala för det som jag inte betalar själv då... Hoppas jag inte låter bortskämd nu för jag vet att jag ändå har det bra men det är så orättvist.....

Juste nu behöver jag nya kläder då jag rensat bort mer än hälften av garderoben så ha inte särskilt mycket kläder kvar. Hur tycker ni jag ska säga till min pappa att det vore snällt om han kunde bidra med lite pengar till nya kläder?

Ni tycker säkert nu att jag låter bortskämd.. Men det handlar inte om det, det handlar om att jag känner mig orättvist behandlad! Och ja, jag ska skaffa mig ett extra jobb strax så jag kan tjäna ihop lite extra pengar men det har inte med det här att göra tycker jag....

Spana också in:


jackie97: min pappa har sagt till mig sen jag var typ bebis att jag skulle få en bil av honom och det är liksom något han pratat om väldigt mycket. Och sen när jag fyllde 18 år tror ni jag fick en av honom? NEJ! Fick en av min mamma.
Hahahaha 

fy fan vad synd det är om dig
din farsa måste smöra lite för nya sällskapet fattar du väl, därav alla gåvor till ungen. 
Kan väl till viss del förstå om du känner dig orättvist behandlad, men att rada upp saker som du respektive han har fått anser jag bara är bortskämt och orimligt, tycker jag.
Verkar ju inte direkt gått någon nöd på dig, trots att du inte ens fick ett påskägg eller har ett rum hos din pappa när du är myndig.

applekakanshaj2: Skriv några punkter på ett papper och sätt dig ich prata om det med honom, han kanske förstår.Fick inte du mycket när du var ~6år
Tack för tipset!
Nej, fick inte alls i närheten vad min halvbror får idag. Kan inte komma ihåg att jag gick in i en leksaksaffär och fick det det jag peka på. Fick önska mig det i present och om jag hade tur fick jag det! Och nej, skulle inte påstå att min pappas ekonomi är någon större skillnad.

jackie97:
Tack för tipset!
Nej, fick inte alls i närheten vad min halvbror får idag. Kan inte komma ihåg att jag gick in i en leksaksaffär och fick det det jag peka på. Fick önska mig det i present och om jag hade tur fick jag det! Och nej, skulle inte påstå att min pappas ekonomi är någon större skillnad.
Okej. Det låter som att du har det som jag har ich har haft, och som de flesta nog haft det.

Det kanske är din bror som är välldigt bortskämd...

rotorblad: Kan väl till viss del förstå om du känner dig orättvist behandlad, men att rada upp saker som du respektive han har fått anser jag bara är bortskämt och orimligt, tycker jag.
Verkar ju inte direkt gått någon nöd på dig, trots att du inte ens fick ett påskägg eller har ett rum hos din pappa när du är myndig.
Ja det där med påskägg var lite barnsligt exempel.. Inte så att jag direkt kräver att få det men tycker liksom att det är fel att köpa sitt ena barn dyra märkesgrejer och inte ge ett skit till sina två andra barn! Och jag har inte haft ett rum hos min pappa sen jag var typ 13 år så har ju fått bott hos mamma