Forumet - Par....

Par....

286 0 38
Varför måste vissa människor gå runt och prata om sina pojk/flickvänner hela tiden?

Liksom vad är grejen, förstår inte. Tänker dom inte på oss mindre lottade och det känns som om dom bara vill skryta om att dom har hittat någon. Ok om dom säger något nån gång då och då men hela tiden är bara jobbigt.

Men har aldrig haft ett seriöst förhållande så vet inte, ni som har har/har haft det är det så man blir? I såna fall kommer jag bli jättejobbig om jag nu skulle bli tillsammans med någon.[shake]
Grief:

Vissa umgås extremt mycket med sina partners. Då finns det inte så mycket annat att prata om.


Sant, men blir jobbigt för vännerna i längden.

enhimmelskdrog:

deras liv kretsar kring förhållandet etc


Det är väl inte bra? Liksom gör dom slut kommer dom bli mer ledsna än vad dom behöver.

Spana också in:

En partner blir en del av en själv, så det är inte konstigt att man pratar eller skryter om denne hela tiden. Om man är sådan som person i vanliga fall då, är man extremt tystlåten och blyg kanske man inte gör så, men ofta så brukar människor gilla att tala om sig själva och deras åstadkommelser. Bekräftelse är ett stort behov.
Blanca:

Tänker dom inte på oss mindre lottade och det känns som om dom bara vill skryta om att dom har hittat någon.


För upp något annat på tal, alternativt kommunicera med människorna som bara pratar om sina partners, berätta att era konversationer känns ensidiga. Alternativt sluta ta det personligt att andra hittat kärleken, det är ju inte deras fel.
lazertits:

är vi olyckligt lottade för att vi är singlar?


Bara om man verkligen är ute efter ett förhållande och inte kan få ett.

timeisrunningout:

Alternativt sluta ta det personligt att andra hittat kärleken, det är ju inte deras fel.


Alltså har inga problem med att vänner pratar om sin partner, bara det inte går till överdrift, som till exempel om man sitter och pratar om något och den andra personen avbryter för att säga "Asså måste bara berätta att en gång åt min kille en sak han inte gillade och han bara tog ut tungan och sa blää, så söt!!" Liksom det hade inget med vad vi pratade om att göra. Och det var inte ens viktigt.

Nonoton:

Lika mycket som de borde tänka på att du är singel, så borde du tänka på att de är tillsammans?


Gör det, stör mig bara på det när det blir för mycket, läs exemplet ovan.[smile]
timeisrunningout:

Jag hade då ändå hellre sett att den av mina vänner som störde sig på det hade pratat med mig personligen om jag hållit på så.


Har försökt men går inte. Det är tydligen ett känsligt ämne att prata om. Så brukar bara le och se glad ut och ta slut på konversationen.
har slutat prata om min närstående när jag samtalar med en ensam person.

istället så håller jag tyst om det, kanske kollar min mobil, läser ett sms, småler för mig själv (fast utåt så alla ser hur jäkla nöjd jag är) och ser allmänt överlägsen ut för att jag har funnit sann lycka i livet.

Sen så berättar jag för min singelkompis hur patetisk hennes existens är [smile]


Dold text: I KID!