Forumet - Paradise Hotel 2013

Paradise Hotel 2013

575 0 20

Vem tycker ni är den snyggaste deltagaren (hittills)? :) Välj snyggaste killen och snyggaste tjejen (men du får välja en, fast roligare med tjej & kille)

Obs, ingen behöver tycka synd om de ca 20 som inte blir valda... Så hoppas ingen hakar upp sig på att den här tråden är "ytlig" - alla är vackra på sitt sätt och om inte så är de vackra i någons ögon (dvs. princip)

Spana också in:


Anura: jag vill inte döma folks utseenden :p
På vilket sätt gör du det, menar du?
Anura: och sedan vet jag inte heller vilka som är vem eller vad.. ser knappt på serien men har sett Samir på paradise någon gång och kmr ihåg hnm. Han är skön.
Men då behöver du inte skriva i tråden. Blir konstigt om du bara sett samir och sedan säger samir, i den här tråden, tycker du inte?

jag och min pojkvän råkade snubbla över paradise hotel förra veckan. jävlar va förbannad han blev av det programmet. jag skrattade bara åt det men då fick jag minsann en uppläxning. men jag får väl säga att jag blev positivt överraskad av hans reaktion, han är ändå latino och jag tyckte hans syn på sex var aningens bisarr. men nu har jag nog fattat lite bättre.