Forumet - parförhållande utan ömsesidig kärlek eller attraktion

parförhållande utan ömsesidig kärlek eller attraktion

1173 0 24
hade du kunnat tänka dig att bli tillsammans med någon du varken var kär i eller ens attraherades av, om det var vad som krävdes för att personen i fråga skulle stanna kvar i ditt liv? du hade då bl.a. förväntats ha sex med denne och varit tvungen att bete dig som personens partner. personen är en nära vän till dig som du inte vill förlora, men du har inga romantiska känslor för honom/henne.

hade du kunnat tänka dig att inleda ett sådant förhållande med någon?

Spana också in:

svarade nej för att:
Personen vore egoistisk och inte alls en bra vän om den krävde sånt av mig. vad har jag för utbyte av att ha en "vän" som tvingar mig göra saker mot min vilja? Varför ha ett romantiskt förhållande utan romantiska känslor? Skitdumt. Man lurar ju både sig själv och den andre och slösar tid man hade kunnat göra vettigare saker på, typ hitta sin verkliga drömpartner. 

Om personen inte ville stanna kvar i mitt liv om hen inte fick vara min partner och ligga med mig så är det ju ingen att ödsla tid på.
Om det handlar om att gifta sig med någon för att hen ska få stanna i landet är det ju en annan sak, och då behöver man ju ej ligga med varandra.