Forumet - Partiledare

Partiledare

796 0 22

Spana också in:

Definitivt Fredrik Reinfeldt. Han vet mycket väl att mångkulturen och den urspårade invandringen i längden kommer leda till en att hela vår välfärdsstat krackelerar och att vi istället kommer få finna oss att leva i ett otryggt superliberalt samhälle. 

I Reinfeldts bok från 1933, "Det sovande folket", propagerar han för en nedläggning av välfärdsstaten där han menar att inget stöd över svältgränsen ska finansieras av skattepengar. Genom att köra Sverige rakt in i väggen med massinvandringen är han på god väg att lyckas och han är väl medveten om vad han sysslar med.

En lögnare som för svenska folket bakom ljuset genom att långsamt förinta allt vad välfärd heter. Kan man bli mer skurk än så?

mynona:
Med hjälp av skattesänkningar som SD har hjälpt honom med jaTumme upp
Nej, Sveriges skatter är fortfarande top 10 i världen. Länder som har betydligt lägre skatt kan fortfarande upprätthålla en bra välfärd utan enorma kostnader. Skattesänkningar är i sig fullt genomförbara i Sverige utan att välfärden ska påverkas. Problemet ligger i att vi har västvärldens mest liberala invandringspolitik av grupper som generellt arbetar för lite och generellt utnyttjar välfärden och det sociala skyddsnätet för mycket. Detta kostar pengar och belastar välfärden enormt mycket.

sudd: Åkesson, just av den händelsen prästen talade om "allas lika värde" som var tillräckligt för Åkesson att lämna platsen, upprörd.
Du vet också att det inte var vad det handlade om. Åkesson hade suttit kvar om det talats om allas lika värde. Men prästen talade om demonstrationen mot SD:s intåg i riksdagen som något positivt. Prästen tog tydligt ställning mot SD.

OnT; Reinfeldt, Lööf, Fridolin och Romson är ena riktiga skithögar (med betoning på Reinfeldt och Fridolin).
Hägglund, Björklund, Åkesson och Sjöstedt är alla respektabla.

Löfvén är ingen skithög, men han är helt enkelt så jävla dålig.