Forumet - Party resa 2009 ?

Party resa 2009 ?

1225 0 12
Tja !

jag och ett gäng kompisar hade tänkt åka iväg någonstans i sommar. Ville kolla om någon hade bra tips om hur man bokar en billig och bra party resa? berätta gärna något som är bra att veta innan man åker.. Vi har funderat på ayia napa eller mallorca . finns det några andra ställen som ni rekomenderar? vad brukar en sådan resa gå på ?

Spana också in:

trexo0:

hur man bokar en billig och bra party resa? berätta gärna något som är bra att veta innan man åker.. Vi har funderat på ayia napa eller mallorca . finns det några andra ställen som ni rekomenderar? vad brukar en sådan resa gå på ?


Kom hem från Alanya för en vecka sen. Ultimata solstaden o feststaden nattetid. har allt o alla man vill ha! O turkiet e billigt iår pga nåt med euro o sådär. Vi köpte sista minuten hos detur.se kolla hos dom. Vi köpte 4 veckor innan o pröjsade 2900 per person/vecka. (Lovar dej efter en vecka en man död.. räcker med en [wink]) detur e specialister på turkiet så alla hotell o sådär e bra! La ner 3000 på o leva på en vecka, men shoppa o drack rätt mycket så det va billigt isej.

Ayia Napa hade jag aldrig åkt till. Fast du är iofs yngre än jag o känns som det bara är småungar som har sina första fyllor där o får klamydia. Billigare i Turkiet dessutom.
Aiya napa är förmodligen det bästa partystället, dock väldigt dyrt ska jag säga dig. Dyrare än sverige i de flesta fallen. Tycker du ska satsa på antingen Magaluf som är ett väldigt bra partyställe med hyfsade priser och bra klimat. Eller sunny beach som många klagar på, men går inte att komma ifrån att det trots allt är ett helvetes bra drag därnere, stora diskotek, skandinaviska fester. Men framförallt BILLIG alkohol. Tro mig, har jobbat som partycrew för Scandinavian partycrew två sommrar.