Forumet - PARTYRESA, tips!!

PARTYRESA, tips!!

4045 0 26
Hej! I sommar ska jag och en tjejkompis dra utomlands. Våra förväntningar på resmålet är sol, bad och sjukt bra nattliv. Har kollat runt lite och fått fram fem möjliga kandidater:
Sunny Beach, Alanya, Kos, Magaluf och Laganas.

Någon som varit på något av ställena och kan rekommendera eller varna eller har tips på ett annat resmål som uppfyller våra krav? [smile]

Väldigt tacksam för svar!

Spana också in:

var på cypern, ayia napa i somras. i liked it.
lite dyrare än t.ex. sunny beach, men där var fett naiz.

mycket händelser nere på stranden (banan-båtar, utflykter, dykning, volleyboll-turneringar osv), och party-båtar på kvällarna. åkte aldrig med på nån sån iofs, för tyckte det var lite too risky. fulla människor som trillar ombord vill jag inte vara med om.
men som sagt, där är galet fint!

hösäsongen är juni-aug. åk hellre lite senare, då äre inte så abnormt varmt heller. enda misstaget vi gjorde.
Jag skulle åka till Hersonissos på kreta om jag var ni! Var där i somras och ska tillbaka i augusti igen! Sjukt bra nattliv, kanske inte världens bästa stränder men det funkar sen finns även starbeach där man festar under dagarna på stranden

Men som sagt anledningen att jag gillade det så mycket var dock NATTLIVET sjukt bra massor av klubbar och barer osv. Inte så mkt svenskar vilket jag iof tycker är ett pluss men vet ju inte vad andra tycker haha, jätte mkt holländare, norrmän och italienare. Är man tjej har man dessutom alla förutsättningar för att gå ut sjukt billigt. Gjorde av med typ 100 - 200 kr per kväll på drinkar osv och då drack jag säkert runt 20 shots / drinkar per kväll utan att överdriva. Men dom lockar in kunder genom fria shots, bartenderna bjuder hela tiden om du är snygg, det är köp 2 betala för 1 överallt, fanns bland annat ett ställe där man fick 6 tequila för 6 euro!

Jag skulle åka dit om jag var ni iaf![bigsmile]