Forumet - Partywagon!!

Partywagon!!

374 0 51

Spana också in:

OF 5:

myrorna må va bra men de har ju ett ganska begränsat utbud av storlek och snitt.. brothers är ju inte mycket att hänga i julgran heller iof


senaste formella klädseln jag införskaffade var kostymbyxor och kajav, i snygg modell, på dressman under rätt omfattande rea. kostade typ 400. och jag har inte överdrivet lätt för det där med att hitta kläder i passande storlekar. tror det var typ 80% nedsatt pris eller så, och utgående sortiment. man kan göra sjuka fynd på dressman ibland, en gudagåva till oss som gillar att klä sig formellt på informella tillställningar. har hittills haft den på ett par um-träffar och arvikafestivalen, och massa andra lite mer semiformella tillfällen.
Renesmee:

ag föreslår att vi bygger en från schratch. Brädor, och mjuka hjul. Kanske en gammal barnvagn som vi pimpar till max?


As bra men barnvagnsmaskeringen måste va kvar så vi ohämmat och ljudlöst kan forcera folkmassorna tills vi är precis i mitten [crazy]

varför finns barnvagnsmaskering som ett ord i min rättstravare [chocked]
OF 5:

Ja klart man kan fynda ibland. men dem har så muppig koll på sina storlekar. Inget är ju det andra likt


nah, jag köper typ alltid skjortor därifrån nu för tiden. det har de koll på. kostymer är väl lite en annan sak, men det gäller att testa sig fram. det blir ju inte lika enkelt att handla som om alla storlekar skulle stämma direkt, men om man är villig att lägga lite tid på saken och testa sig fram när deras utbud är vettigt (och billigt), i synnerhet om man ligger utanför de mest populära storlekarna och handlar off-season, så kan man komma jävligt billigt undan då och då. vilket är lätt värt.
Literatus:

Allting måste få plats också. Elverk, förstärkare, högtalare...


Vi får väl köra en budgetvariant :( Typ bra ipodhögtalare eller något.
OF 5:

varför finns barnvagnsmaskering som ett ord i min rättstravare


ja, det kan man undra. Men nej, iget telletubbiestrams. Det ska bara vara en schyst vagn som man springer runt med och pumpar ut massa ljud ifrån!