Forumet - passiva inkomster

passiva inkomster

186 1 1

Spana också in:


batman123: nån med någon kunskap av passiva inkomster? Vet de finns flera olika så skriv vad som helst, är så intresserad utav just det.  
Hej, jag har några passiva inkomster som jag kan berätta.

Jag investerar i aktier, om du har valt en bra aktie går värdet upp utan att du gör något. Vissa, oftast större, företag betalar utdelningar vilket är en liten summa baserat på hur många aktier du äger.

Detta är inget jag gör men om du är vuxen så är fastigheter känt för att vara en bra källa av passiv inkomst, om du t.ex. har ett extra rum så kan du hyra ut det och om du vill investera mer kan du köpa ett hus och hyra ut.

Du kan också skapa onlineprodukter, t.ex. kurser eller onlineprogram. Man kan också starta en blogg eller en Youtube kanal.

Vill du sälja fysiska produkter så kan du kolla på dropshipping. Med dropshipping skaffar du en hemsida och säljer en produkt där. Du behöver däremot inte investera mycket i detta från början eftersom man köper produkten från Kina när man redan har fått en beställning.

Du kan också komma på något eget onlineföretag om du vill, det är det jag fokuserar mest på just nu.

Det var några saker du kan göra men om du inte har så mycket pengar nu är det bästa att börja med aktivt arbete. Då kan du t.ex. sälja ditt arbete på fiverr, det är det jag började med:-)