Forumet - Patriotism är rent skit!

Patriotism är rent skit!

505 0 82
Fast tycker man att det ena landet är bättre än det andra, som att det till exempel inte krigar så pass mycket så är det väl okej. Fast okej, patriotism är väl någonting man kopplar till rasister så det finns väl ingenting bra med det i alla fall...


...näe...

...kanske inte...

Spana också in:

Capelon:

Varför ska man hylla enskilda länder?


Ser inte problmet med att hylla sitt eget land och andra, Varför jag hyllar Sverige är lätt, jag är född här och känner stor gemenskap med andra Svenskar.

Capelon:

Men patriotism är värdelöst och enligt mig så borde skiten förbjudas.


Det är typiskt Sverige, patroiotism har en väldigt dålig klang här. Ser inget fel med patriotims sålänge man inte blandar ihop främlingsfientlighet/rasism i samma mening.
Utveckla gärna varför du föraktar ordet.
Klart man ska få älska sitt land men det är töntigt att älska det för mycket typ har på sig vikingahatt på nationaldagen, äter köttbullar och skriker Älllskaarr mitt SvÄRRIJEEEE lr hur Leffe ????? maggan kan du hämta ölen plz o n-är du e påväg min snus hå hå ja ja känner ni hur de svänger maggan höj volymen leffe nu kör vi Leende guldbruna ögon HAHAHA jaaaa sväng sväng sväng festen e på g

fyfan
Srbija:

De vet inte vad patriotism är.


Jo det vet jag.
Ett uttryck för lojalitet / kärlek till det egna landet eller staten.

Och vad är det för fel med det? Vi har kommit längre än många andra länder och sverige är ett bra land, det är värt att älska det för de våra tidigare generationer har gjort.

Jag är stolt över att vara svensk och inte komma ifrån något land med pantat kultur med förtryck.
Srbija:

Jag skrev att dem inte visste, inte du.


Sorry jag läste fel.

Srbija:

Vad har du gjort?


Det jag gör som du undrar är att försöka få det att fortsätta i arv, och inte ändra allt för mycket som ger negativa konsekvenser om man gör det.

Det är inte jag som enskild person som kan få allt fungera det förstår du väl själv?Srbija:

Hur kommer det in i din patriotism?


Vilken annat land hör hemma i diskussionen?