Forumet - Paul Walker : (

Paul Walker : (

3668 0 55

Spana också in:

jag förstår inte folk som jämför barn som dör i tredje världen med kändisar och andra människor. kan man inte tycka att det är tråkigt att en kändis man tycker om dör?

Ska man inte göra det, bara för att andra människor dör hela tiden varje dag även om man inte kan göra något åt det? 

Brukar inte må dåligt eller känna nåt vanligtvis när filmkändisar dör, men Paul, fy fan! En av de få man verkligen uppskattar.. Hoppas han har hunnit spela in en del scener i fast & furious 7!.. Men om inte så ser jag helst att de dödar karaktären "Brian" helt och hållet, istället för att ta in en annan skådespelare! Tar de in en annan kommer jag ej att se filmen.. Gråter  

Tråkigt med folk som dör men kan inte undgå att tycka att det är ironiskt eftersom det var en bilkrasch...

Sen är det löjligt att grina över honom. Alltid synd när folk dör men hur ofta sörjer vi alla dödsfall i tredje världen när folk kanske dör av svält eller nåt värre. 


patrick bateman: Sen är det löjligt att grina över honom. Alltid synd när folk dör men hur ofta sörjer vi alla dödsfall i tredje världen när folk kanske dör av svält eller nåt värre.
känns himla dålig jämförelse. vad skall man göra om alla barn som dör varje dag? ska man tycka att det är fel att sörja en person som man har kollat på i många år och tycker om? Även om man inte känner honom helt. så kanske man tycker om honom. är det fel? :S Det är ju tragiskt att barn dör av svält varje dag, men vad skall man göra?

Anura: känns himla dålig jämförelse. vad skall man göra om alla barn som dör varje dag? ska man tycka att det är fel att sörja en person som man har kollat på i många år och tycker om? Även om man inte känner honom helt. så kanske man tycker om honom. är det fel? :S Det är ju tragiskt att barn dör av svält varje dag, men vad skall man göra?
Inte så jag menade. Menade bara att det är överdrivet att folk grinar så mycket över Walker. Tragiskt ja, men har det någon betydelse för dig? Knappast. Även om man gillar hans filmer. Och vad ska du göra åt att han dör i en bilkrasch? Det är sånt som händer trots allt. Tragiskt men ser inte poängen att göra nån stor grej av det. Lika tråkigt om han dör eller en främling dör i en bilkrasch. Tycker inte han förtjänar extra mycket sympati för man gillar hans filmer.patrick bateman: Tragiskt men ser inte poängen att göra nån stor grej av det. Lika tråkigt om han dör eller en främling dör i en bilkrasch. Tycker inte han förtjänar extra mycket sympati för man gillar hans filmer.
Jag tror inte folk har gjort så mycket över det, i alla fall inte folk som är bara hans fans. Jag menar jag gillar ju hans filmer och är ett fan över honom. Men jag har väl inte gjort mycket över det förutom skrivit RIP osv. 
Jag har inte direkt kunnat säga någonting till hans familj eller gå på hans begravning. Man är väl bara ett fan utav honom och "känner" honom på de sättet, skall man inte tycka något eller säga något? Vad exakt menar du med att han får extra mycket sympati?