Forumet - Paus i förhållande

Paus i förhållande

232 1 2
Jag och min flickvän har varit tillsammans i 4 månader, vi har haft det jättetrevligt tillsammans även om det inte varit perfekt. Jag själv mår inte super bra just nu av andra anledningar men råkade nyligen ta ut min ohälsa på henne. Vi pratade ut om vad som hade hänt och vi "löste problemet" trodde jag, men några dagar senare så sa hon att hon ville ha ta en paus. Jag själv tycker (och sa det) att det är en bra idé då jag känner att jag måste få ordning på mitt liv och prioritera mig själv. Det som dock oroar mig är att vi kanske inte hittar tillbaka till varandra. Hon är inte superbra på  att visa känslor eller det ämnet generellt och jag blir lätt svartsjuk om hon ger någon annan uppmärksamhet vilket gjorde att jag skrämde bort henne. Jag ger väldigt mycket i våran relation och känner att det kanske hade funkat bättre om jag kunde jobba bort min svartsjuka och bygga upp en starkare självkänsla så jag slutar tvivla. Utöver detta så går vi i samma gymnasieklass. 

Är det bra att ta en paus i dessa lägen eller borde vi göra slut? Om vi ska pröva på nytt, hur hittar vi tillbaka till varandra då?

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Ni behöver inte vara perfekta för att kunna ha en relation. Alla har sina egna issues som svartsjuka, ohälsa etc. Det är en begränsning, visst, men inte ett hinder för en relation.

Om ni känner att en paus är det bästa just nu, så är det bäst att ha en paus. Ni kan försöka igen om några veckor och känna efter hur det känns då.